Laver opgaver i bogen Laver opgaver i bogen

Brug for lektiehjælp til dit barn?

Vores mentorer står klar til at hjælpe!

Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

Lektiehjælp i Hvidovre

Skaber faglige succeser

Hænger dit barn med hovedet ved tanken om et specifikt fag? Så giv dit barn en gave for livet; et fagligt og personligt løft i form af lektiehjælp. Hos MentorDanmark tilpasser vi et forløb efter dit barns behov, fordi alle børn er unikke – også når det kommer til læring.

Som regel vil undervisningen finde sted i jeres hjem i Hvidovre, men det er også en mulighed at mødes uden for hjemmet. Det kunne for eksempel være på Hvidovre Bibliotekerne, hvis dit barn ønsker rolige rammer. Hvis det derimod er plads og bevægelse, der er brug for, kan vi rykke undervisningen udendørs – her ville Planetstien være oplagt, hvis det er fysikfaget, dit barn har svært ved.

Vores mentorteam består af en bred palette af mentorer med mange forskellige fagområder og interesser, og vi har derfor den helt rette mentor til lige præcis dit barn. Hos MentorDanmark går vi op i at matche mentor og elev på flere områder end bare faglighed og geografi. Det gør vi, fordi det gode match mellem mentor og elev opstår ved fælles interesser og god kemi.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev med lektierne

Topstuderende mentorer

Kun de allerbedste er gode nok til os

Vores mentorer er engagerede og støttende, og der er ikke en finger at sætte på deres faglighed. Hos MentorDanmark rekrutterer vi kun dem, som har fået karaktererne 10 eller 12 i de fag, de skal undervise i. Vi kan derfor med sikkerhed i stemmen sige, at det er en kompetent og dygtig mentor, der træder ind ad døren hjemme hos jer.

Men et godt karakterblad er ikke ensbetydende med en direkte plads på vores mentorteam. Mentorerne skal selvfølgelig også besidde de rette pædagogiske færdigheder, og vi klæder dem derfor godt på til jobbet som mentor. Derudover tilbyder vi mentorerne en række mikrokurser, som giver dem endnu flere værktøjer inden for blandt andet læring, formidling og diagnoser som ordblindhed og ADHD.

Til undervisningen har mentorerne adgang til et hav af materiale igennem Gyldendal til alle fag og klassetrin – i leg og læring er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor og elev fjoller under lektiehjaelp

Vores fagvejledere sidder klar ved telefonerne

– i jagten på det rette match

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I få en fagvejleder i røret, som stiller en række spørgsmål til dit barns faglighed, udfordringer, fritidsinteresser m.m. Vi matcher nemlig også på baggrund af personlighed, fælles interesser og dit barns fortrukne måde at lære på. I får en personlig fagvejleder tildelt, som fluks går i gang med at finde den helt rette mentor til jeres forløb.

Når forløbet er sat i gang, vil fagvejlederen løbende kontakte jer for at høre, hvordan det går med undervisningen, og om I har nogen indvendinger angående forløbet. Ellers er I selvfølgelig altid velkommen til at ringe ind, hvis I søger et råd, har et spørgsmål eller noget helt tredje. Hos MentorDanmark er kvalitetssikring højt prioriteret.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”