Lektiehjælp i Hvidovre

Hænger dit barn med hovedet ved tanken om et specifikt fag? Så giv dit barn en gave for livet; et fagligt og personligt løft i form af lektiehjælp. Hos MentorDanmark tilpasser vi et forløb efter dit barns behov, fordi alle børn er unikke – også når det kommer til læring.

Som regel vil undervisningen finde sted i jeres hjem i Hvidovre, men det er også en mulighed at mødes uden for hjemmet. Det kunne for eksempel være på Hvidovre Bibliotekerne, hvis dit barn ønsker rolige rammer. Hvis det derimod er plads og bevægelse, der er brug for, kan vi rykke undervisningen udendørs – her ville Planetstien være oplagt, hvis det er fysikfaget, dit barn har svært ved.

Elev får lektiehjælp

Mange af vores lokale mentorer i Hvidovre har vi håndplukket fra bl.a. Hvidovre Gymnasium og HF, men vi har også en hel del, som studerer på en videregående uddannelse på især Københavns Universitet eller Danmarks Tekniske Universitet. Vores mentorteam består af en bred palette af mentorer med mange forskellige fagområder og interesser, og vi har derfor den helt rette mentor til lige præcis dit barn. Hos MentorDanmark går vi op i at matche mentor og elev på flere områder end bare faglighed og geografi. Det gør vi, fordi det gode match mellem mentor og elev opstår ved fælles interesser og god kemi.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Topstuderende mentorer

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer er engagerede og støttende, og der er ikke en finger at sætte på deres faglighed. Hos MentorDanmark rekrutterer vi kun dem, som har fået karaktererne 10 eller 12 i de fag, de skal undervise i. Vi kan derfor med sikkerhed i stemmen sige, at det er en kompetent og dygtig mentor, der træder ind ad døren hjemme hos jer. 

Men et godt karakterblad er ikke ensbetydende med en direkte plads på vores mentorteam. Mentorerne skal selvfølgelig også besidde de rette pædagogiske færdigheder. Vi klæder dem godt på til jobbet som mentor, og det gør vi ved, at de skal igennem MentorUddannelsen. Her får mentorerne al den information, de skal bruges i mentorjobbet, så de er helt med på, hvad der forventes af dem. Derudover tilbyder vi mentorerne en række mikrokurser, som giver dem endnu flere værktøjer inden for blandt andet læring, formidling og diagnoser som ordblindhed og ADHD.

De fleste af mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor deres undervisningsfag og de dertilhørende metoder siddende på rygraden. Mange af dem har endda gemt deres noter fra gymnasiet, som kan bruges som supplement til undervisningen.

Ellers har mentorerne et hav af materiale igennem Gyldendal til alle fag og klassetrin – i leg og læring er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vi hjælper i alle fag

Vores fagvejledere sidder klar ved telefonerne

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I få en fagvejleder i røret, som stiller en række spørgsmål til dit barns faglighed, udfordringer, fritidsinteresser m.m. Vi matcher nemlig også på baggrund af personlighed, fælles interesser og dit barns fortrukne måde at lære på. I får en personlig fagvejleder tildelt, som fluks går i gang med at finde den helt rette mentor til jeres forløb.

Fagvejleder sidder foran computer

Når forløbet er sat i gang, vil fagvejlederen løbende kontakte jer for at høre, hvordan det går med undervisningen, og om I har nogen indvendinger angående forløbet. Ellers er I selvfølgelig altid velkommen til at ringe ind, hvis I søger et råd, har et spørgsmål eller noget helt tredje. Hos MentorDanmark er kvalitetssikring højt prioriteret.

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Bliv kontaktet inden 24 timer