Lektiehjælp i Hørsholm


Vores mentorer i Hørsholm skaber faglig selvtillid

Vores mentorer i Hørsholm skaber faglig selvtillid

Søger I lektiehjælp i Hørsholm? MentorDanmark tilbyder skræddersyet og motiverende lektiehjælp i Hørsholm til alle fag både i folkeskolen og gymnasiet.

Vores team af mentorer i Hørsholm har det tilfælles, at de alle brænder for at lære fra sig og skabe skoleglæde. Vores mentorer er topstuderende i de fag, som de underviser i, hvilket sikrer et højt fagligt niveau. Mange af vores mentorer går på videregående uddannelser i København og omegn. Vi har desuden nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt Rungsted Gymnasium.

For os er det vigtigt, at undervisningen passer til netop dit barn. Der er ikke to børn, som er ens, og derfor lærer man heller ikke på samme måde. Hos os tager vi udgangspunkt i både det faglig og det sociale. Det er det, som skaber den faglige selvtillid.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

Hørsholms mentorer vil gøre en forskel


Begejstring, der smitter

Begejstring, der smitter

Elev får lektiehjælp

MentorDanmarks koncept er bygget op om ung-til-ung-undervisning og en-til-en-undervisning. Kombinationen skaber undervisning, som giver skoleglæde, da mentoren ikke kun fungerer som en lektiehjælper, men også en rollemodel. Barnet vil ofte kunne spejle sig i mentoren, hvilket skaber identifikation og i sidste ende giver motivation. Derfor er de fleste af vores mentorer også mellem 17 og 30 år. Vores mentorer er som regel selv studerende, og de kender dermed til de udfordringer, der kan være ved at gå i skolen. Derudover har de også selv lige været igennem pensum.

Den skræddersyede undervisning giver også mulighed for at udfolde sig mere kreativt, og her har Hørsholm flere gode muligheder. Eksempelvis er Hørsholm Slotshave en oplagt mulighed til at lege ’kongens efterfølger’ med tyske verber. Både vores mentorers faglige og pædagogiske evner er i top og afprøves løbende, hvilket sikrer den bedste undervisning for dit barn.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Det rigtige match


– både socialt og fagligt

– både socialt og fagligt

Når vi skal finde det rigtige match, er der flere faktorer, som spiller ind. Vi spørger derfor ind til fag, niveau, mål, læringsstile og interesser for at sikre den bedste mentor til dit barn. Lektiehjælpen skal føles tryg, og derfor er den sociale relation mellem mentor og mentee lige så vigtig som det faglige. Et godt socialt fundament skaber grobund for læring, som gør en forskel.

Vi har desuden fokus på, at mentoren kender nærmiljøet i og omkring Hørsholm. Hvis eleven har brug for, at undervisningen ikke foregår derhjemme, kan man mødes på Hørsholm Bibliotek eller udenfor ved Arboretet, hvor man har mulighed for mere frie rammer. Det handler om, at dit barn får de bedste betingelser for at lære, som passer til ham/hende. Derfor vil undervisningen også foregå den dag på ugen, som passer jer bedst. Som regel vil undervisningen foregå to timer hver uge, men hvis der er brug for at justere dette, så kan det selvfølgelig lade sig gøre.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Professionel fagvejledning


– med løbende opfølgninger

– med løbende opfølgninger

Fagvejleder sidder foran computer

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I i første omgang få fat på fagvejledningen. Fagvejledningen er dem, som sørger for, at jeres barn bliver matchet med den bedste mentor. De stiller spørgsmål om jeres ønsker og behov for at sikre den bedste undervisning. I vil derudover blive tilknyttet en fast fagvejleder, som vil følge jer før, under og efter forløbet. Vores fagvejledere kan besvare alle spørgsmål om MentorDanmark generelt og det enkelte undervisningsforløb.

Bliv kontaktet inden 24 timer