Elev og mentor lektiehjælp Elev og mentor lektiehjælp

Få en sparringspartner til lektierne

Vi har en mentor til dit barn i Hjørring

Mor og elev er glade for datterens mentor

Lektiehjælp i Hjørring

Giv dit barn et fagligt boost

Har dit barn brug for lektiehjælp i Hjørring? Så tilbyder MentorDanmark topprofessionel lektiehjælp i hele Hjørring, sådan at dit barn altid kan få hjælp, uanset om I bor midt i Hjørring, i Bagterp eller Skelbæk. Bor I i en by lidt uden for Hjørring som for eksempel Hirtshals eller Brønderslev, hjælper vi selvfølgelig også gerne.

Vores lektiehjælp er skræddersyet, og du kan ringe ind på 61 61 77 77 og få en helt uforpligtende samtale om dit barns behov. Så kan vi hjælpe med at finde den rette mentor til dit barn, som matcher fritidsinteresser, faglighed, geografi og personlighed.

Den mentor, I får tilbudt, har topkarakterer i det fag, dit barn skal undervises i. Mange af vores mentorer i Hjørring læser til lærer på Professionshøjskolen UCN eller er blandt de allerbedste elever på Hjørring Gymnasium.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev har det godt ved computeren

Mentor er lektiehjælper og rollemodel

– og hjælper med at motivere dit barn

Da vores mentorer er unge, som endnu selv sidder på skolebænken, ved de, hvor udfordrende skolen kan være. Samtidig er alle mentorerne superdygtige undervisere, der brænder for de fag, de underviser i. Dit barns mentor bliver en, som barnet kan spejle sig i, sådan at dit barns selvtillid og lyst til læring stiger uge for uge og dag for dag.

Når mentorerne er unge, foregår undervisningen også i øjenhøjde, så dit barn får flest mulige succesoplevelser i undervisningen. Lektiehjælperen kan derved blive en person, som dit barn føler sig tryg ved og ser op til. Samtidig forbinder dit barn også mentoren med lektiehjælp, og det skaber derfor struktur for barnet, når det altid er den samme mentor, der kommer og hjælper.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev spejler sig i mentor

Fleksible muligheder for lektiehjælp

Vi tilpasser tid og sted efter jeres behov

Mentorerne gør deres bedste for at sikre, at undervisningen foregår på den måde, der fungerer bedst for den enkelte elev. Det vigtigste er dog altid, at undervisningen foregår, så dit barn føler sig tryg og kan koncentrere sig i det rum, hvor undervisningen foregår.

De fleste familier vælger at få lektiehjælp i deres eget hjem. Nogle vil dog hellere have hjælp uden for hjemmet, hvor LEGO og nips ikke distraherer, og hvor barnet kan fokusere fuldt ud på undervisningen. Hvis I ønsker lektiehjælp uden for hjemmet, kan lektiehjælpen for eksempel være på dit barns skole, eller I kan bruge Hjørring Bibliotek. Skal undervisningen foregå udenfor, kan I også tage en tur rundt om Svanelunden.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mor og gymnasieelev kigger på elevs fremgang i Mentorportalen

Fagvejlederne giver dig en god start

– og sikrer, at I er tilfredse hele vejen til forløbets afslutning

Hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for at få lektiehjælp i Hjørring, kan du ringe ind til vores fagvejledere. Når du ringer ind, får du en personlig fagvejleder, der sikrer, at I får afklaret, præcis hvilken hjælp dit barn har behov for.

Fagvejlederen finder en mentor, der bor i nærheden af jer. Udover bopæl finder vi også en mentor, der har fælles interesser og erfaring med dit barns læringsstil. Når dit barn er blevet matchet med en mentor, ringer fagvejlederen løbende og sikrer, at I er fuldt ud tilfredse med både mentoren og forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer