Lektiehjælp i Hjørring


Giv dit barn et fagligt boost

Giv dit barn et fagligt boost

Har dit barn brug for lektiehjælp i Hjørring? Så tilbyder MentorDanmark topprofessionel lektiehjælp i hele Hjørring, sådan at dit barn altid kan få hjælp, uanset om I bor midt i Hjørring, i Bagterp eller Skelbæk. Bor I i en by lidt uden for Hjørring som for eksempel Hirtshals eller Brønderslev, hjælper vi selvfølgelig også gerne.

Vores lektiehjælp er skræddersyet, og du kan ringe ind på 61 61 77 77 og få en helt uforpligtende samtale om dit barns behov. Så kan vi hjælpe med at finde den rette mentor til dit barn, som matcher fritidsinteresser, faglighed, geografi og personlighed.

Elev får lektiehjælp

Den mentor, du får tilbudt, har topkarakterer i det fag, dit barn skal undervises i. Mange af vores mentorer i Hjørring læser til lærer på Professionshøjskolen UCN eller er blandt de allerbedste elever på Hjørring Gymnasium.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Mentor er lektiehjælper og rollemodel


– og hjælper med at motivere dit barn

– og hjælper med at motivere dit barn

Elev får lektiehjælp

Da vores mentorer er unge, som endnu selv sidder på skolebænken, ved de, hvor udfordrende skolen kan være. Samtidig er alle mentorerne superdygtige undervisere, der brænder for de fag, de underviser i. Dit barns mentor bliver en, som barnet kan spejle sig i, sådan at dit barns selvtillid og lyst til læring stiger uge for uge og dag for dag.

Når mentorerne er unge, foregår undervisningen også i øjenhøjde, så dit barn får flest mulige succesoplevelser i undervisningen. Lektiehjælperen kan derved blive en person, som dit barn føler sig tryg ved og ser op til. Samtidig forbinder dit barn også mentoren med lektiehjælp, og det skaber derfor struktur for barnet, når det altid er den samme mentor, der kommer og hjælper.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Fleksible muligheder for lektiehjælp


Vi tilpasser tid og sted efter jeres behov

Vi tilpasser tid og sted efter jeres behov

Mentorerne gør deres bedste for at sikre, at undervisningen foregår på den måde, der fungerer bedst for den enkelte elev. Det vigtigste er dog altid, at undervisningen foregår, så dit barn føler sig tryg og kan koncentrere sig i det rum, hvor undervisningen foregår.

De fleste familier vælger at få lektiehjælp i deres eget hjem. Nogle vil dog hellere have hjælp uden for hjemmet, hvor LEGO og nips ikke distraherer, og hvor barnet kan fokusere fuldt ud på undervisningen. Hvis I ønsker lektiehjælp uden for hjemmet, kan lektiehjælpen for eksempel være på dit barns skole, eller I kan bruge Hjørring Bibliotek. Skal undervisningen foregå udenfor, kan I også tage en tur rundt om Svanelunden.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Fagvejlederne giver dig en god start


– og sikrer, at I er tilfredse hele vejen til forløbets afslutning

– og sikrer, at I er tilfredse hele vejen

Hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for at få lektiehjælp i Hjørring, kan du ringe ind til vores fagvejledere. Når du ringer ind, får du en personlig fagvejleder, der sikrer, at I får afklaret, præcis hvilken hjælp dit barn har behov for.

Fagvejlederen finder en mentor, der bor i nærheden af jer. Udover bopæl finder vi også en mentor, der har fælles interesser og erfaring med dit barns læringsstil. Når dit barn er blevet matchet med en mentor, ringer fagvejlederen løbende og sikrer, at I er fuldt ud tilfredse med både mentoren og forløbet.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer