Rette match_5 Rette match_5

Har dit barn brug for hjælp til lektierne i et fag eller to?

- få skoleglæde tilbage på skemaet

Mentor hjaelper elev med lektierne

Lektiehjælp i Herning

Vores mentorer i Herning vil hjælpe dit barn

Har dit barn brug for faglig støtte? Er et eller flere fag udfordrende for dit barn? Eller er dit barn blevet træt af at gå i skole? Så står vores mentorteam klar til at hjælpe. Vores mentorer bor spredt i hele området, så vi har mulighed for at udbyde lektiehjælp i Herning, uanset om I bor centralt i Herning, Tjørring, Snejbjerg eller Lind. Vores mentorer kan hjælpe med alle fag i grundskolen og gymnasiet, så uanset geografi og faglige udfordringer har vi den rette mentor til jer.

Mange af vores dygtige mentorer har deres daglige gang på Herning Gymnasium og er blandt gymnasiets faglige elite. Udover faglighed er mentorerne også udvalgt på baggrund af deres høje pædagogiske færdigheder. Men selvom vores mentorer er superdygtige, står de ikke alene med at finde på sjov og motiverende undervisning – alle vores mentorer har nemlig adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev

Vores mentorer er rollemodeller

– og skaber lyst til læring

Hos MentorDanmark er det perfekte match vigtigt – fordi god kemi skaber god læring. Derfor sætter vi en ære i at skabe gode match mellem mentor og elev. Det er nemlig ikke kun geografien og fagligheden, der skal passe, men også personligheden. Dit barn får testet sin personlige læringsstil, samtidig med at vi spørger ind til fritidsinteresser. Sådan sikrer vi, at vores mentormatch passer med dit barn på flere parametre.

Vores erfaring siger os også, at mange unge bliver inspirerede af at spejle sig i andre unge. Når dit barn har mulighed for at spejle sig i en mentor, som brænder for det fag, dit barn har udfordringer med, kan glæden ved faget smitte af på dit barn, og mentor kan derved blive en rollemodel, der øger læringslysten og motivationen hos dit barn.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev sjipper_2

Brug for et fagligt boost i Herning?

I kan frit vælge hvor og hvornår

De fleste familier vælger et fast sted og tidspunkt, hvor undervisningen kan finde sted. Som regel vil det være hjemme hos jer to timer ad gangen, på en dag I selv aftaler med jeres mentor. Derved kan dit barn lære i trygge og vante rammer.

Hvis det ikke er muligt at afholde undervisning hos jer, eller dit barn bliver distraheret af udsynet til sin computer og seng, kan vi dog også finde et andet sted. Centralt i Herning kan vi anbefale Herning Bibliotek, og i områderne omkring Herning anbefaler vi Kibæk Bibliotek, Biblioteket i Vildbjerg og Biblioteket i Sunds, som alle har faciliteter, der opmuntrer til læring.

Hvis I ønsker udendørs undervisning, kan I tage ud til Løvbakke Dyrehave og måske spotte et dådyr midt i lektielæsningen – eller I kan sætte jer til rette ved Fuglsang Sø og nyde vandet og naturen, samtidig med at skoleopgaverne bliver klaret.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer