Lektiehjælp igennem visualisering

Lektiehjælp i gymnasiet

Med lektiehjælp i gymnasiet får du styrket din faglighed

Lektiehjælp i gymnasiet


Lektiehjælp i gymnasiet styrker din faglighed

Lektiehjælp i gymnasiet styrker din faglighed

Har du brug for hjælp til at realisere dine drømme i gymnasiet? Uanset om det er et specifikt fag, en eksamen eller den generelle motivation, du har brug for hjælp til, har vi en løsning til dig. Med lektiehjælp i gymnasiet er der nemlig 100 % fokus på dig og dit behov.

Vi brænder for at skabe inspirerende undervisningsforløb, der giver faglig selvtillid og lyst til læring. For det skal være sjovt at gå i gymnasiet! Derfor sætter mentoren din lyst til at lære i centrum. Vi sørger altid for at matche dig med en af vores dygtige mentorer, som både er en stjerne i sit undervisningsfag, har god energi og bruger sit indgående kendskab til gymnasiet i undervisningen. Det betyder, at din mentor kan skræddersy et forløb, hvor målet er fagligt overskud og udvikling.

lektiehjælp gymnasiet

Lær på din måde


Vi tager udgangspunkt i dine behov

For at lektiehjælpen virkelig kan give dig de resultater, som du ønsker, tager vi udgangspunkt i netop din læringsstil. Vi lærer nemlig alle forskelligt, og derfor vil din mentor altid skræddersy lektiehjælpen efter dit behov, personlige læringsstil og interesser. Din mentor vil også altid gå efter at skabe et inspirerende og motiverende læringsmiljø for dig. 

Bare dét, at I sidder en-til-en, gør en mærkbar forskel. For det adskiller sig fra den undervisningsform, du oplever i gymnasiet. Med en mentor bliver stoffet dermed også gennemgået i dit tempo, så du kan spørge din mentor igen og igen om det samme, hvis du har behov for det. Mentoren er der for dig – ingen andre.

SRP-hjælp med en dygtig mentor

Måske har du allerede erfaret, hvordan du lærer bedst? Eller måske du endnu har til gode at udforske de fire læringsstile? Nogle lærer bedst auditivt, hvilket betyder, at de har brug for at få tingene fortalt. Andre lærer bedst visuelt. En tredje gruppe har brug for at få fingrene i stoffet og røre ved tingene, og andre har brug for at bruge kroppen. 

Din mentor vil guide dig, og sammen finder I den kombination, der giver bedst mening for dig.

Andres erfaring med lektiehjælp


98,6 % vil anbefale os til andre – se her hvorfor

98,6 % vil anbefale os til andre – se her hvorfor

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Kontakt fagvejledningen


Vi er her for dig

Vi er her for dig

Inden mentorforløbet kan starte, skal du kontakte vores fagvejledning. De er specialister i at matche den studerende med den helt rette mentor. Når du ringer ind, vil du derfor også blive mødt af en række spørgsmål omkring dine behov, motivation og læringsstil – men fagvejlederen er også interesseret i dine fritidsinteresser og personlighed. Vi tror nemlig på, at du kan få et endnu bedre forløb, hvis du og mentoren har noget tilfælles.

Under hele dit mentorforløb har du din egen personlige fagvejleder, som altid er tilgængelig, hvis der opstår spørgsmål.

Få hjælp af fagvejledningen