Aktiv lektiehjælp med fodbold Aktiv lektiehjælp med fodbold

Lektiehjælp efter dit barns behov

- giv dit barn skoleglæden tilbage

Elev er glad under lektiehjaelp med sin mentor

Lektiehjælp i Greve

En mentor i Greve står klar til at give skoleglæden tilbage

Kæmper dit barn med et eller flere fag i skolen? Så er MentorDanmark klar til at hjælpe. Vi tilbyder lektiehjælp i hele Greve, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i Greve centrum, Hundige, Karlslunde, Mosede eller Tune. Hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

Mange af vores mentorer går på de omkringliggende gymnasier som Greve Gymnasium og Solrød Gymnasium, men vi har også mentorer, der pendler og går på videregående uddannelser som for eksempel Københavns Universitet. Vores mentorer er topstuderende i de fag, som de underviser i. Vi hjælper i alle fag både i folkeskolen og gymnasiet og kan derfor finde den helt rette mentor til dit barn. For os handler et godt match selvfølgelig om, at faglighed og geografi passer sammen, men også at undervisningen skal passe til dit barns foretrukne læringsstil og interesser.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor bruger vendespil i engelsk

Ung-til-ung-undervisning

Privat lektiehjælp af en ung mentor

Vores lektiehjælp er skabt til unge af unge. De fleste af vores mentorer sidder selv på skolebænken, og undervisningen foregår derfor i øjenhøjde. Mentorerne kender om nogen til de udfordringer, der kan være ved at gå i skole. Dog kender de også til den skoleglæde, som man kan opleve, hvis man lykkes i et fag, som tidligere har været svært. Vores mentorer brænder derfor for at gøre lektiehjælpen så sjov og lærerig som mulig.

Fordi lektiehjælpen er tilpasset til dit barn, så har mentoren også mulighed for, at lektiehjælpen stemmer overens med dit barns læringsstil. Hvis dit barn er meget auditiv og glad for at lære gennem hørelsen, så kan mentoren måske foreslå en god podcast om eksempelvis biologi. Din mentor kender til flere forskellige læringsstile og kan derfor sikre den mest lærerige undervisning.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

Mentor underviser i Greve

En mentor, som kender nærområdet

Vores mentorer kommer som oftest ud i hjemmet og underviser. På den måde sker undervisningen i trygge og stabile rammer. Hvis der er brug for, at lektiehjælpen ikke foregår derhjemme, så har Greve og omegn flere gode muligheder – eksempelvis Greve Bibliotek, Karlslunde Bibliotek og Tune Bibliotek. Hvis dit barn har brug for at have udendørsundervisning, kan man tage ned til stranden eller Mosede Havn og lave en ’walk-and-talk’ på engelsk om, hvad I ser på stranden.

Det skal være nemt og ukompliceret at mødes. Vi matcher derfor vores mentorer og elever efter, hvornår det passer jer at afholde undervisning. De fleste familier benytter sig af en fast lektiehjælpsdag, men hvis der er brug for skiftende dage, så kan det også lade sig gøre. Vores mentorer vil prøve at få undervisningen til at passe til netop jer.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor bruger vendespil under lektiehjaelpen

Fagvejledningen er klar til at hjælpe

Få mere information om lektiehjælp

Fagvejledningen er de første, som I får fat på, når I ringer ind til MentorDanmark. I vil her få tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil udarbejde en behovsanalyse i forhold til jeres barns faglighed, mål, behov og interesser. På den måde er vi sikre på at finde den rette mentor til jeres barn. De kan også hjælpe med alle de spørgsmål I skulle have både om MentorDanmark og det enkelte forløb. Fagvejlederen vil derudover lave opfølgninger før, under og efter forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer