Lektiehjælp i Frederikshavn

Mangler dit barn lektiehjælp i Frederikshavn? Så har MentorDanmark superdygtige mentorer i hele området, der kan give en hjælpende hånd. Uanset om I bor midt i eller i udkanten af Frederikshavn eller et stykke væk i for eksempel Sæby, er vores mentorer klar på at hjælpe.

Vores engagerende mentorer kommer selv fra området, og mange af dem er elever på Frederikshavn Gymnasium og Frederikshavn Handelsskole. Her er de blandt de bedste elever på skolen, og de præsterer især i de fag, de underviser i. Hos MentorDanmark skal mentorerne nemlig kunne fremvise et 10- eller 12-tal i alle de fag, de ønsker at undervise i.

Elev får lektiehjælp

Udover selv at have høje faglige evner har vores mentorer også adgang til materialer fra Gyldendal, så de altid har inspiration til ny og motiverende undervisning klar ved hånden.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Vores mentorer elsker deres fag

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark er lektiehjælpen altid en-til-en. Det skaber tryghed, at dit barn ikke skal forholde sig til larm eller pres fra klassekammerater, men bare kan koncentrere sig sammen med en anden ung. Samtidig skaber det de optimale rammer for at skræddersy undervisningen til dit barns individuelle måde at lære på.

At vores mentorer er unge, har flere fordele. De kender selv de daglige rutiner og udfordringer i livet som skole- eller gymnasieelev, og pensum husker de også. Samtidig skaber det en nærhed og fælles referenceramme, når mentorens og elevens alder er tæt på hinanden. Vi har også erfaret os, at unge med faglige udfordringer spejler sig i andre unge, og dermed kan noget af mentors kærlighed til det fag, de underviser i, smitte af på dit barn.

Vi hjælper i alle fag

Fleksible rammer

Vi har gode erfaringer med, at familien vælger en fast dag på ugen, hvor mentoren kommer hjem til eleven og underviser, som regel i to timer ad gangen. Det giver faste rutiner og gennemsigtighed for jeres barn, samtidig med at der er god tid til at fordybe sig ordentligt i lektierne.

Nogle familier vælger at afholde undervisningen andetsteds, for at der er færre LEGO-klodser og mobiltelefoner, der kravler ind og forstyrrer undervisningen. Et oplagt sted uden for hjemmet er det lokale bibliotek som for eksempel Frederikshavn Bibliotek, hvis I bor i byen. Bor I uden for byen, kan undervisningen også sagtens finde sted på Skagen Bibliotek eller Sæby Bibliotek.

Ønsker du, at undervisningen skal foregå udendørs, er der gode muligheder for at sætte sig ved kysten og for eksempel tale om de fine omgivelser på engelsk, tysk, fransk eller spansk. Mange af vores mentorer har også selv forslag til, hvor I kan sætte jer og lave lektier.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Vores fagvejledere hjælper jer i gang

Når du tager kontakt til os på 61 61 77 77, er det fagvejledningen, du først kommer i snak med. Fagvejledningen sørger for at få styr på alt det praktiske, men forhører sig også om dit barns interesser og personlighed, så vi kan skaffe en mentor, der passer dertil.

Bagefter sørger fagvejlederen for løbende at holde kontakt og sikre, at I er tilfredse med mentoren og forløbet – både i starten og slutningen af forløbet.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer