Mor og elev er glade for datterens mentor Mor og elev er glade for datterens mentor

Har dit barn brug for hjælp til at forstå lektierne?

Få professionel lektiehjælp af en mentor

Mentor hjaelper elev med lektierne på telefonen

Lektiehjælp i Frederikshavn

En topstuderende i Frederikshavn vil hjælpe

Mangler dit barn lektiehjælp i Frederikshavn? Så har MentorDanmark superdygtige mentorer i hele området, der kan give en hjælpende hånd. Uanset om I bor midt i eller i udkanten af Frederikshavn eller et stykke væk i for eksempel Sæby, er vores mentorer klar på at hjælpe.

Vores engagerende mentorer kommer selv fra området, og mange af dem er elever på Frederikshavn Gymnasium og Frederikshavn Handelsskole. Her er de blandt de bedste elever på skolen, og de præsterer især i de fag, de underviser i. Hos MentorDanmark skal mentorerne nemlig kunne fremvise et 10- eller 12-tal i alle de fag, de ønsker at undervise i. Udover selv at have høje faglige evner har vores mentorer også adgang til materialer fra Gyldendal, så de altid har inspiration til ny og motiverende undervisning klar ved hånden.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev har det godt ved computeren

Vores mentorer elsker deres fag

– og begejstringen smitter af på dit barn

Hos MentorDanmark er lektiehjælpen altid en-til-en. Det skaber tryghed, at dit barn ikke skal forholde sig til larm eller pres fra klassekammerater, men bare kan koncentrere sig sammen med en anden ung. Samtidig skaber det de optimale rammer for at skræddersy undervisningen til dit barns individuelle måde at lære på.

At vores mentorer er unge, har flere fordele. De kender selv de daglige rutiner og udfordringer i livet som skole- eller gymnasieelev, og pensum husker de også. Samtidig skaber det en nærhed og fælles referenceramme, når mentorens og elevens alder er tæt på hinanden. Vi har også erfaret os, at unge med faglige udfordringer spejler sig i andre unge, og dermed kan noget af mentors kærlighed til det fag, de underviser i, smitte af på dit barn.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Aktiv lektiehjaelp med fodbold

Fleksible rammer

I bestemmer selv tid og sted

Vi har gode erfaringer med, at familien vælger en fast dag på ugen, hvor mentoren kommer hjem til eleven og underviser, som regel i to timer ad gangen. Det giver faste rutiner og gennemsigtighed for jeres barn, samtidig med at der er god tid til at fordybe sig ordentligt i lektierne.

Nogle familier vælger at afholde undervisningen andetsteds, for at der er færre LEGO-klodser og mobiltelefoner, der kravler ind og forstyrrer undervisningen. Et oplagt sted uden for hjemmet er det lokale bibliotek som for eksempel Frederikshavn Bibliotek, hvis I bor i byen. Bor I uden for byen, kan undervisningen også sagtens finde sted på Skagen Bibliotek eller Sæby Bibliotek.

Ønsker du, at undervisningen skal foregå udendørs, er der gode muligheder for at sætte sig ved kysten og for eksempel tale om de fine omgivelser på engelsk, tysk, fransk eller spansk. Mange af vores mentorer har også selv forslag til, hvor I kan sætte jer og lave lektier.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Foraeldre er glade for deres barns mentor

Vores fagvejledere hjælper jer i gang

– og sørger for at skaffe den perfekte mentor

Når du tager kontakt til os på 61 61 77 77, er det fagvejledningen, du først kommer i snak med. Fagvejledningen sørger for at få styr på alt det praktiske, men forhører sig også om dit barns interesser og personlighed, så vi kan skaffe en mentor, der passer dertil.

Bagefter sørger fagvejlederen for løbende at holde kontakt og sikre, at I er tilfredse med mentoren og forløbet – både i starten og slutningen af forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer