Header til lektiehjælp 1900 580

Lektiehjælp i folkeskolen

Faglig selvtillid og skoleglæde til dit barn

Lektiehjælp i folkeskolen


Faglig selvtillid og skoleglæde til dit barn

Faglig selvtillid og skoleglæde til dit barn

Det er en helt særlig følelse, når dit barn fortæller om gode oplevelser henne i skolen. Uanset om det handler om et bestemt fag, motivationen eller selvtilliden. I MentorDanmark brænder vi for at skabe gode oplevelser. Vores erfaring med lektiehjælp i folkeskolen er, at de rigtige værktøjer og hjælp til at opbygge den faglige selvtillid giver dit barn større skoleglæde. Og med større skoleglæde følger også lysten til at forfølge sine drømme, blive ved med at udvikle sig og lære nyt. Vores mentorer har erfaring på tværs af fag og klassetrin. Det betyder, at vi kan garantere professionel hjælp til dit barn, uanset hvad behovet er. Blandt andet får vi ofte positive tilbagemeldinger på vores lektiehjælp med fokus på at læse og stave.

Lektiehjælp i folkeskolen

En mentor i øjenhøjde


- giver dit barn lyst til at lære

- giver dit barn lyst til at lære

Vi tager udgangspunkt i dit barns personlige læringsstil, udfordringer og motivation for at lære. Dermed vil dit barn opleve, at lektiehjælpen føles meget anderledes end at være i skole. Og det er også målet. Lektiehjælp i folkeskolen skal nemlig være sjov og udviklende. Mentoren er derfor også altid interesseret i at lære dit barn godt at kende. For på den måde kan hun/han tilpasse lektiehjælpen til dit barn og være i øjenhøjde – både i forhold til dit barns interesser og foretrukne måde at lære på. 

En lektiehjælper til dit barn

Mentors fornemste rolle er at få dit barn til at føle sig tilpas. Derfor gør mentoren sig umage for at skabe nære og trygge rammer for dit barn. Dit barn kommer dermed ikke til at føle, at lektiehjælpen er en direkte forlængelse af skoledagen, og at han/hun sidder med en lærer. For det er ikke tilfældet. 

Mentoren er i langt højere grad en rollemodel for dit barn. En person, som dit barn kan relatere til, føle sig tryg ved og se op til. Netop den relation er med til at gøre lektiehjælp i folkeskolen helt unik.

Andres erfaring med lektiehjælp i folkeskolen


Se her, hvordan vi har hjulpet

Se her, hvordan vi har hjulpet

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

En mentor sikrer fremskridt


Start skoleåret med en mentor i ryggen

Start skoleåret med en mentor i ryggen

Dit barn er nu kommet tilbage i skole efter en lang sommerferie. For de fleste børn er dét at vende tilbage til skolen en begivenhed fyldt med følelser og forventninger. Dit barn glæder sig garanteret til at se vennerne igen, og måske der er et særligt fag, som dit barn ser ekstra meget frem til? Mange skolebørn finder også hurtigt ud af, om der er et fag eller noget andet, der skaber problemer i skolen. Uanset om det er at blive bedre til et særligt fag, genfinde gejsten eller tro mere på sig selv, kan en mentor være en god støtte. Frederik havde fx svært ved at skrive og læse, inden han startede lektiehjælp med mentor Trine. Nu er han mere sikker på sig selv, og han er blevet så god til at læse og skrive, at han læser i fritiden – og så er det endda Stephen King.

Læs om Frederiks oplevelse her

Klar til skolestart