Lektiehjælp i Esbjerg


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

MentorDanmark tilbyder skræddersyet lektiehjælp i Esbjerg. Vores mentorer er centreret i Esbjerg, men bor I i oplandet eller på Fanø, kan vi også finde en løsning, der passer jer.

Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov, som foregår i trygge rammer i hjemmet. Lektiehjælpen tilpasses dit barns behov, og målet er at øge den faglige selvtillid, som for mange også giver øget selvværd. Det skal være sjovt at lave lektier og sjovt at gå i skole, derfor handler det om at give lyst til læring.

Dit barn tilknyttes en fast mentor, og lektiehjælpen foregår på tidspunkter, der passer jer bedst. Vi finder den helt rette mentor baseret på faglighed, personlighed, geografi og fritidsinteresser. Dermed sørger vi for det perfekte match til lige netop dit barns behov – det giver de bedste resultater.

Kontakt os 
Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov og finde den rette mentor

Andres erfaringer


98,6% vil anbefale os til andre – se her hvorfor

Kom i gang her

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter