Elev får hjælp af mentor med lektierne på computeren Elev får hjælp af mentor med lektierne på computeren

Boost dit barns faglige selvtillid med skræddersyet lektiehjælp

Vores mentorer i Ballerup står klar til at hjælpe

Mentor og elev laver lektier

Lektiehjælp i Ballerup

En faglig støtte og rollemodel

Har dit barn brug for at genfinde skoleglæden og lysten til at lære? Hos MentorDanmark brænder vi for at hjælpe dit barn med de faglige udfordringer gennem lektiehjælp, hvad end der er tale om brøker, engelske gloser eller noget helt tredje.

Vores mentorer er meget bevidste om, at ikke to børn er ens, og vi tilpasser derfor forløbet efter den enkelte elevs behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Uanset om dit barn har svært ved et eller to fag, mangler motivationen eller ønsker at blive udfordret, så har vi en mentor, der er klar til at hjælpe lige netop jer.

Hos os er ingen udfordring hverken for stor eller for lille, idet vores mentorteam består af en bred vifte af topstuderende med forskellige interesseområder og faglige kompetencer. Vi har udvalgt de dygtigste gymnasieelever fra gymnasierne i Ballerup, hvortil vi også har en del studerende på de mange videregående uddannelser på for eksempel Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Vores mentorer brænder for at gøre en forskel, og de ser det som mere end bare et arbejde; det handler nemlig om noget meget essentielt – skoleglæde og lysten til at lære.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor og elev fjoller under lektiehjaelp

Undervisning i øjenhøjde

Ung-til-ung-undervisning

Vores en-til-en-undervisning er et skræddersyet koncept, og det er vi meget stolte af. Vi tilpasser et mentorforløb ud fra dit barns faglige udfordringer og interesser. Aldersforskellen mellem mentor og elev er ikke så stor, og det skyldes vores ung-til-ung-koncept. Det er med til at sikre, at elev og mentor kan relatere til hinanden, og undervisningen foregår derfor i øjenhøjde. Mentor ved, hvilke udfordringer et barn og et ungt menneske kan støde på, og en mentor fungerer derfor også som støtte og rollemodel.

Den skræddersyede undervisning er unik, fordi mentor er autoritær og relaterbar på en og samme tid. Det ser vi som en fordel, når mentor og elev skal i gang med et mentorforløb. Når den unge mentor træder ind i hjemmet, kan mentoren skabe en helt anden stemning, end forældrene kan. Dertil har den unge mentor også fag, pensum og metoder i frisk erindring. Mange af mentorerne har desuden også gemt deres egne noter fra fagene, som kan bruges i undervisningen – og ellers har mentorerne også fagmateriale fra Gyldendal og Systime til rådighed.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev laver matematik

Undervisning i Ballerup og omegn

Hvor og hvornår det passer jer

Undervisningen vil typisk foregå i hjemmet i Ballerup, men lektiehjælpen kan også flyttes uden for hjemmet. Hvis dit barn har brug for ro til at fordybe sig, kan man rykke undervisningen til Ballerup Bibliotek, som har mange fine faciliteter. Hvis dit barn derimod har brug for fysiske undervisningsgange og luft under vingerne, så kan undervisningen foregå udendørs – for eksempel i Måløv Bypark eller Damgårdsparken.

Vores mentorer er fleksible, i forhold til hvor og hvornår undervisningen skal foregå, og det er op til jer, hvornår det passer ind i jeres hverdag. For nogle er det rarest at have en fast dag i ugen, mens andre foretrækker, at det varierer fra uge til uge.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Aktiv lektiehjaelp med fodbold

Fagvejlederne sidder klar til at rådgive dig

– og de er klar til at finde det helt rigtige match

Når du ringer ind til MentorDanmark, er det en af vores kompetente fagvejledere, du får I røret. Her vil der blive spurgt ind til dit barns faglige udfordringer, motivation for det/de pågældende fag og interesser. Når det er på plads, vil I få tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil gå i gang med at finde den helt rette mentor til dit barn. Vi finder en mentor, som passer på dit barns faglige udfordringer og bopæl, men vi vægter også dit barns foretrukne læringsstil, interesser og personlighed højt i jagten på det rigtige match.

Når det rette match er i hus, går forløbet i gang, og jeres tilknyttede fagvejleder vil løbende følge op på forløbet og sikre sig, at undervisningen går godt.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer