Lektiehjælp i Ballerup

Har dit barn brug for at genfinde skoleglæden og lysten til at lære? Hos MentorDanmark brænder vi for at hjælpe dit barn med de faglige udfordringer gennem lektiehjælp, hvad end der er tale om brøker, engelske gloser eller noget helt tredje. 

Vores mentorer er meget bevidste om, at ikke to børn er ens, og vi tilpasser derfor forløbet efter den enkelte elevs behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Uanset om dit barn har svært ved et eller to fag, mangler motivationen eller ønsker at blive udfordret, så har vi en mentor, der er klar til at hjælpe lige netop jer.

Elev får lektiehjælp

Hos os er ingen udfordring hverken for stor eller for lille, idet vores mentorteam består af en bred vifte af topstuderende med forskellige interesseområder og faglige kompetencer. Vi har udvalgt de dygtigste gymnasieelever fra gymnasierne i Ballerup, hvortil vi også har en del studerende på de mange videregående uddannelser på for eksempel Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Vores mentorer brænder for at gøre en forskel, og de ser det som mere end bare et arbejde; det handler nemlig om noget meget essentielt – skoleglæde og lysten til at lære.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Undervisning i øjenhøjde

Elev får lektiehjælp

Vores en-til-en-undervisning er et skræddersyet koncept, og det er vi meget stolte af. Vi tilpasser et mentorforløb ud fra dit barns faglige udfordringer og interesser. Aldersforskellen mellem mentor og elev er ikke så stor, og det skyldes vores ung-til-ung-koncept. Det er med til at sikre, at elev og mentor kan relatere til hinanden, og undervisningen foregår derfor i øjenhøjde. Mentor ved, hvilke udfordringer et barn og et ungt menneske kan støde på, og en mentor fungerer derfor også som støtte og rollemodel.

Den skræddersyede undervisning er unik, fordi mentor er autoritær og relaterbar på en og samme tid. Det ser vi som en fordel, når mentor og elev skal i gang med et mentorforløb. Når den unge mentor træder ind i hjemmet, kan mentoren skabe en helt anden stemning, end forældrene kan. Dertil har den unge mentor også fag, pensum og metoder i frisk erindring. Mange af mentorerne har desuden også gemt deres egne noter fra fagene, som kan bruges i undervisningen – og ellers har mentorerne også fagmateriale fra Gyldendal og Systime til rådighed.

Vi hjælper i alle fag

Undervisning i Ballerup og omegn

Undervisningen vil typisk foregå i hjemmet i Ballerup, men lektiehjælpen kan også flyttes uden for hjemmet. Hvis dit barn har brug for ro til at fordybe sig, kan man rykke undervisningen til Ballerup Bibliotek, som har mange fine faciliteter. Hvis dit barn derimod har brug for fysiske undervisningsgange og luft under vingerne, så kan undervisningen foregå udendørs – for eksempel i Måløv Bypark eller Damgårdsparken.

Vores mentorer er fleksible, i forhold til hvor og hvornår undervisningen skal foregå, og det er op til jer, hvornår det passer ind i jeres hverdag. For nogle er det rarest at have en fast dag i ugen, mens andre foretrækker, at det varierer fra uge til uge.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Fagvejlederne sidder klar til at rådgive dig

Når du ringer ind til MentorDanmark, er det en af vores kompetente fagvejledere, du får I røret. Her vil der blive spurgt ind til dit barns faglige udfordringer, motivation for det/de pågældende fag og interesser. Når det er på plads, vil I få tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil gå i gang med at finde den helt rette mentor til dit barn. Vi finder en mentor, som passer på dit barns faglige udfordringer og bopæl, men vi vægter også dit barns foretrukne læringsstil, interesser og personlighed højt i jagten på det rigtige match.

Når det rette match er i hus, går forløbet i gang, og jeres tilknyttede fagvejleder vil løbende følge op på forløbet og sikre sig, at undervisningen går godt.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer