Lektiehjælp i Assens

Har dit barn brug for et fagligt boost i et eller flere fag? Hos MentorDanmark tilbyder vi privat, skræddersyet undervisning efter dit barns behov. Vi mener, at det skal være sjovt at lære, og vores mentorer målretter derfor altid undervisningen efter den enkeltes interesser og personlighed. Vi har mentorer i hele landet, og vi står klar til at hjælpe jer, uanset om I bor i Assens, Lundager, Ebberup eller noget fjerde.

Elev får lektiehjælp

Vi har mentorer i hele landet, og de er alle topstuderende med et brændende ønske om at optimere børn og unges skoleglæde og lyst til læring. En stor del af dem har en hverdag på en videregående uddannelse i Odense, men vi har også erhvervet de bedste gymnasieelever fra Vestfyns Gymnasium og Det Blå Gymnasium. Alle mentorerne elsker deres fag, og de har fået 10 eller 12 i de fag, de underviser i. De har desuden adgang til et væld af materiale fra Gyldendal, som kan inddrages i undervisningen.

Bliv kontaktet inden 24 timer

En-til-en-undervisning

Elev får lektiehjælp

Hos os yder vi en-til-en-undervisning, og der er mulighed for at dykke ned i lige dét, dit barn har brug for. Undervisningsformen gør, at der naturligt vil opstå en nær relation mentor og elev imellem. Og det er netop relationen, som gør, at mentorerne er mere end bare en lektiehjælper. De fungerer også som en faglig og personlig støtte og som en form for ven. 

Det skyldes også vores ung-til-ung-koncept. Vores mentorer er mellem 17-30 år, og aldersforskellen mellem mentor og mentee vil derfor ikke være så stor. Det ser vi som en styrke, fordi vi har erfaret, at børn og unge med faglige udfordringer har brug for en ligesindet at spejle sig i.

Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor helt styr på, hvad der fungerer i praksis, og hvad der ikke gør. De kender til de problematikker, man kan stå over for som barn eller som et ungt menneske, og i den forbindelse agerer de også rollemodel.

Vi hjælper i alle fag

Vores mentorer i Assens er klar til at hjælpe jer

Undervisningen foregår ofte hjemme hos jer i Assens, da det skaber stabilitet og genkendelighed for eleverne. Men nogle familier foretrækker undervisning væk fra hjemmet, og det er selvfølgelig også muligt. Jeres mentor kender nærområdet godt og vil i den forbindelse have en masse gode idéer til, hvor undervisningen kan foregå. 

Det kan blandt andet være på Assens Bibliotekerne, hvor der er god mulighed for at forsvinde væk i en novelle i dansk. I kan også tage et smut forbi Assens Marina og få en snak om, hvad I ser, på engelsk. Der er mange måder at undervise på, og hos MentorDanmark går vi ind for en alternativ og sjov undervisning målrettet dit barns behov – fordi man godt kan lære og have det sjovt på én og samme tid.

Mentor og elever læser sammen

Vores mentorer i Assens og omegn er meget fleksible, når det kommer til hvor og hvornår, lektiehjælpen skal foregå. De fleste familier foretrækker, at mentor kommer en fast dag i ugen; en fast lektiehjælpsdag. Vi ved, at hverdagen kan være tætpakket, og det er derfor også muligt at variere det fra uge til uge, hvis det er det, I ønsker. Det aftaler I nærmere om med jeres mentor til det første møde.

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Ring og hør om et mentorforløb

I får en fagvejleder i røret, når I ringer ind til MentorDanmark. Her vil der blive spurgt ind til dit barns faglige behov, fritidsinteresser, mål og foretrukne måde at lære på. Det gør vi, fordi vi mener, at et godt match er baseret på mere end faglighed og geografi. Derefter vil I få tilknyttet en fast fagvejleder, som står for at finde den helt rigtige mentor til jeres barn. Når det er i hus, går lektiehjælpen så småt i gang.

Vi prioriterer løbende kontakt højt, og jeres personlige fagvejleder vil derfor kontakte jer før, under og efter forløbet, så vi sikrer, at alt går godt.

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet inden 24 timer