Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Få skræddersyet lektiehjælp

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Elev laver lektier

Lektiehjælp i Assens

En sjov form for undervisning

Har dit barn brug for et fagligt boost i et eller flere fag? Hos MentorDanmark tilbyder vi privat, skræddersyet undervisning efter dit barns behov. Vi mener, at det skal være sjovt at lære, og vores mentorer målretter derfor altid undervisningen efter den enkeltes interesser og personlighed. Vi har mentorer i hele landet, og vi står klar til at hjælpe jer, uanset om I bor i Assens, Lundager, Ebberup eller noget fjerde.

Vi har mentorer i hele landet, og de er alle topstuderende med et brændende ønske om at optimere børn og unges skoleglæde og lyst til læring. En stor del af dem har en hverdag på en videregående uddannelse i Odense, men vi har også erhvervet de bedste gymnasieelever fra Vestfyns Gymnasium og Det Blå Gymnasium. Alle mentorerne elsker deres fag, og de har fået 10 eller 12 i de fag, de underviser i. De har desuden adgang til et væld af materiale fra Gyldendal, som kan inddrages i undervisningen.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Lektiehjaelp i oejenhoejde med ung-til-ung-undervisning

En-til-en-undervisning

Lektiehjælp i øjenhøjde

Hos os yder vi en-til-en-undervisning, og der er mulighed for at dykke ned i lige dét, dit barn har brug for. Undervisningsformen gør, at der naturligt vil opstå en nær relation mentor og elev imellem. Og det er netop relationen, som gør, at mentorerne er mere end bare en lektiehjælper. De fungerer også som en faglig og personlig støtte og som en form for ven.

Det skyldes også vores ung-til-ung-koncept. Vores mentorer er mellem 17-30 år, og aldersforskellen mellem mentor og mentee vil derfor ikke være så stor. Det ser vi som en styrke, fordi vi har erfaret, at børn og unge med faglige udfordringer har brug for en ligesindet at spejle sig i.

Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor helt styr på, hvad der fungerer i praksis, og hvad der ikke gør. De kender til de problematikker, man kan stå over for som barn eller som et ungt menneske, og i den forbindelse agerer de også rollemodel.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor og elev gaar en tur under lektiehjaelp

Vores mentorer i Assens er klar til at hjælpe jer

– hvor og hvornår, I ønsker

Undervisningen foregår ofte hjemme hos jer i Assens, da det skaber stabilitet og genkendelighed for eleverne. Men nogle familier foretrækker undervisning væk fra hjemmet, og det er selvfølgelig også muligt. Jeres mentor kender nærområdet godt og vil i den forbindelse have en masse gode idéer til, hvor undervisningen kan foregå.

Det kan blandt andet være på Assens Bibliotekerne, hvor der er god mulighed for at forsvinde væk i en novelle i dansk. I kan også tage et smut forbi Assens Marina og få en snak om, hvad I ser, på engelsk. Der er mange måder at undervise på, og hos MentorDanmark går vi ind for en alternativ og sjov undervisning målrettet dit barns behov – fordi man godt kan lære og have det sjovt på én og samme tid.

Vores mentorer i Assens og omegn er meget fleksible, når det kommer til hvor og hvornår, lektiehjælpen skal foregå. De fleste familier foretrækker, at mentor kommer en fast dag i ugen; en fast lektiehjælpsdag. Vi ved, at hverdagen kan være tætpakket, og det er derfor også muligt at variere det fra uge til uge, hvis det er det, I ønsker. Det aftaler I nærmere om med jeres mentor til det første møde.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor og elev har det godt ved computeren

Ring og hør om et mentorforløb

Fagvejlederen sidder klar til at hjælpe

I får en fagvejleder i røret, når I ringer ind til MentorDanmark. Her vil der blive spurgt ind til dit barns faglige behov, fritidsinteresser, mål og foretrukne måde at lære på. Det gør vi, fordi vi mener, at et godt match er baseret på mere end faglighed og geografi. Derefter vil I få tilknyttet en fast fagvejleder, som står for at finde den helt rigtige mentor til jeres barn. Når det er i hus, går lektiehjælpen så småt i gang.

Vi prioriterer løbende kontakt højt, og jeres personlige fagvejleder vil derfor kontakte jer før, under og efter forløbet, så vi sikrer, at alt går godt.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer