Lektiehjælp i Albertslund


En topstuderende i Albertslund vil hjælpe

En topstuderende i Albertslund vil hjælpe

MentorDanmark tilbyder lektiehjælp i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet. Vi har en række dygtige mentorer klar til at hjælpe i Albertslund og omegn, hvis dit barn er særligt udfordret i et eller flere fag.

Flere af vores mentorer går på de omkringliggende gymnasier som eksempelvis Vestskoven Gymnasium. Vi har også flere mentorer, der går på videregående uddannelser som Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Københavns Professionshøjskole. Vores mentorer i Albertslund brænder alle for at give deres skoleglæde videre.

Elev får lektiehjælp

Alle vores mentorer har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Derfor er undervisningen sikret et højt fagligt niveau. Vores mentorer er dog også nøje udvalgt på baggrund af deres pædagogiske kompetencer, så lektiehjælpen både fungerer fagligt og socialt.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Ung-til-ung-undervisning


En relaterbar mentor

En relaterbar mentor

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark benytter vi os af ung-til-ung-undervisning. Det betyder, at vores mentorer ofte selv er mellem 17 og 30 år gamle og sidder på skolebænken. Mentorerne er klar over, hvorfor nogle fag kan være svære, da de selv lige er gået igennem det samme. Det gør vores mentorer relaterbare og skaber større motivation hos eleven.

Udover vores ung-til-ung-koncept, så gør vi også brug af en-til-en-undervisning. I vores lektiehjælp er der derfor tid til at gå i dybden med det, som man ellers ikke altid når i skolen. Derudover ved vores mentorer hurtigt, hvilke undervisningsformer og opgaver, som fungerer, og hvilke som ikke fungerer. Hvis dit barn eksempelvis elsker at spille fodbold, så er det oplagt at lave en fodboldstafet i tysk. Desuden har vores mentorer fri adgang til materialer fra både Gyldendal og Systime, så der altid er noget at gå i gang med.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Lektiehjælp med kendskab til nærområdet


Altid målrettet elevens behov

Altid målrettet elevens behov

Vores mentorer vil ofte selv komme fra Albertslund, og de har derfor et godt kendskab til området. Derfor ved de også, hvor man skal gå hen, hvis undervisningen ikke skal foregå derhjemme. Her kan man eksempelvis benytte sig af Albertslund Bibliotek, men hvis undervisningen skal foregå i det fri, så kan man tage en tur i Vestskoven eller på Harry Potter legepladsen.

Lektiehjælpen vil som regel foregå to timer hver uge. Vi forsøger at matche vores mentorer og mentees, så deres skemaer går op. Dermed kan undervisningen forløbe ukompliceret. Ofte vil familierne benytte sig af en fast ’lektiehjælpsdag’, men hvis dit barns skema er mere skiftende, så kan vi også finde ud af det. For os handler det om, at elevens behov og ønsker bliver opfyldt.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Fagvejledningens telefoner er åbne


Ring og hør mere om lektiehjælp i Albertslund

Ring og hør mere om lektiehjælp i Albertslund

Vores team af fagvejledere sidder klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige mentor til dit barn. Vi stræber efter at give de bedste oplevelser for hvert barn, og derfor vil vores fagvejledere spørge grundigt ind til dit barns faglighed, niveau, læringsstil og interesser. Jo mere vi ved, desto bedre mulighed har vi for at finde det perfekte mentormatch. Ved at finde den helt rette mentor kan undervisningen blive sjov og samtidig lærerig.

Mange af vores fagvejledere kommer fra området og kan derfor være med til at pege i retning af et godt, lokalt lektiehjælpssted, der er tilpasset dit barns læringsstil. Hvis dit barn fx lærer bedst ved at være aktiv, kan vi foreslå naturperler i området, hvor dit har adgang til lærerig undervisning, frisk luft og plads til fysisk udfoldelse.

Fagvejleder sidder foran computer

I vil få tilknyttet en fast fagvejleder til jeres mentorforløb, som før, under og efter forløbet vil ringe og høre, hvordan forløbet kører. Det er også fagvejledningen, I kan ringe til, hvis I har opfølgende spørgsmål om MentorDanmark eller det enkelte forløb.

Bliv kontaktet inden 24 timer