Elev spejler sig i mentor Elev spejler sig i mentor

Giv dit barn skoleglæden tilbage

- med skræddersyet lektiehjælp fra en mentor

Mentor laver sjov lektiehjaelp i tysk

Lektiehjælp i Aabenraa

Vores mentorer kan hjælpe med alle fag

Har dit barn brug for mere støtte i skolen? Så kan vores aabenraaske mentorer give al den støtte fagligt og selvtillidsmæssigt, som dit barn har brug for. Vi har dygtige mentorer i hele Aabenraa og omegn, så du kan være sikker på at få en topkvalificeret lektiehjælper, uanset om du bor i hjertet af Aabenraa, Hostrupskov eller Rødekro.

Vores mentorer har erfaring med at vende skolelede til skoleglæde og har adgang til skolematerialer fra Gyldendal. Mange mentorer er til dagligt studerende på ungdomsuddannelser, blandt andet Aabenraa Statsskole og Deutsches Gymnasium Nordschleswig, og de har alle 10 eller 12 i de fag, de underviser i.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev med lektierne

Ung-til-ung-undervisning

Mentor giver dit barn skoleglæden tilbage

Hos MentorDanmark er langt størstedelen af mentorerne unge, som selv går på ungdoms- eller videregående uddannelser. Det kalder vi ung-til-ung-undervisning, og derigennem skaber vi relationer i øjenhøjde mellem mentor og elev, så undervisningen bliver så tryg som muligt for dit barn.

Vores undervisning foregår også i et en-til-en-format, som giver god tid til den enkelte. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyet undervisning, og det er netop en-til-en-konceptet, som sikrer muligheden for at skræddersy undervisning. Det vil sige, at al undervisning bliver tilpasset dit barns niveau, behov og foretrukne læringsstil.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev

Vores mentorer i Aabenraa underviser

– hvor og hvornår, I ønsker det

Som oftest åbner elevens familie deres hjem for, at mentoren kan komme og hjælpe med lektierne der. Det skaber faster rammer og hjælp i kendte omgivelser, når barnet skal fordybe sig i det engelske alfabet, fysikformler eller Molins model. Der kan dog også være omstændigheder, der gør det umuligt eller ufordelagtigt at undervise der – for eksempel hvis dit barn har tendens til let at blive distraheret midt i lektierne.

I sådanne tilfælde har vi også mulighed for at rykke undervisningen ud af huset – for eksempel på et nærliggende bibliotek. Aabenraa Bibliotek og Rødekro Bibliotek har begge gode faciliteter til topklasses undervisning. Bor I længere sydpå, kan Bov Bibliotek ligeledes anvendes. Er det godt vejr, kan I sætte jer med udsigt mod fjorden og nyde følelsen af solskin og lektier, der bliver løst. Vores mentorer i Aabenraa er lokale og har derfor ofte forslag til endnu flere gode lektiehjælpssteder ude i byen.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Ønsker du kompetent støtte til dit barn?

Så sidder vores fagvejledere klar ved røret

Hos MentorDanmark ligger det os stærkt på sinde at skabe supergode match mellem mentor og elev. Derfor starter du med at tale med vores fagvejledere, der vil skabe klarhed omkring dit barns nuværende faglige niveau og mål. Fagvejlederen vil også gerne få et indtryk af dit barns menneskelige kvaliteter, så mentoren ikke kun passer til dit barn fagligt, men også har en passende personlighed og interesser.

Det er fagvejlederens rolle at finde den rette mentor ud fra de oplysninger, I giver. Derudover sikrer fagvejlederen, at I er tilfredse med både mentoren og undervisningens fremgang. Det gør de ved løbende at tage kontakt og spørge ind til, hvordan I mener, det går med undervisningen. Fagvejlederen sikrer også, at I altid kan få svar på jeres spørgsmål i forhold til undervisningen.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer