Lektiehjælp i Aabenraa

Har dit barn brug for mere støtte i skolen? Så kan vores aabenraaske mentorer give al den støtte fagligt og selvtillidsmæssigt, som dit barn har brug for. Vi har dygtige mentorer i hele Aabenraa og omegn, så du kan være sikker på at få en topkvalificeret lektiehjælper, uanset om du bor i hjertet af Aabenraa, Hostrupskov eller Rødekro.

Vores mentorer har erfaring med at vende skolelede til skoleglæde og har adgang til skolematerialer fra Gyldendal. Mange mentorer er til dagligt studerende på ungdomsuddannelser, blandt andet Aabenraa Statsskole og Deutsches Gymnasium Nordschleswig, og de har alle 10 eller 12 i de fag, de underviser i.

Elev får lektiehjælp

Bliv kontaktet inden 24 timer

Ung-til-ung-undervisning

Elev får lektiehjælp

Hos MentorDanmark er langt størstedelen af mentorerne unge, som selv går på ungdoms- eller videregående uddannelser. Det kalder vi ung-til-ung-undervisning, og derigennem skaber vi relationer i øjenhøjde mellem mentor og elev, så undervisningen bliver så tryg som muligt for dit barn.

Vores undervisning foregår også i et en-til-en-format, som giver god tid til den enkelte. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyet undervisning, og det er netop en-til-en-konceptet, som sikrer muligheden for at skræddersy undervisning. Det vil sige, at al undervisning bliver tilpasset dit barns niveau, behov og foretrukne læringsstil.

Vi hjælper i alle fag

Vores mentorer i Aabenraa underviser

Som oftest åbner elevens familie deres hjem for, at mentoren kan komme og hjælpe med lektierne der. Det skaber faster rammer og hjælp i kendte omgivelser, når barnet skal fordybe sig i det engelske alfabet, fysikformler eller Molins model. Der kan dog også være omstændigheder, der gør det umuligt eller ufordelagtigt at undervise der – for eksempel hvis dit barn har tendens til let at blive distraheret midt i lektierne.

I sådanne tilfælde har vi også mulighed for at rykke undervisningen ud af huset – for eksempel på et nærliggende bibliotek. Aabenraa Bibliotek og Rødekro Bibliotek har begge gode faciliteter til topklasses undervisning. Bor I længere sydpå, kan Bov Bibliotek ligeledes anvendes. Er det godt vejr, kan I sætte jer med udsigt mod fjorden og nyde følelsen af solskin og lektier, der bliver løst. Vores mentorer i Aabenraa er lokale og har derfor ofte forslag til endnu flere gode lektiehjælpssteder ude i byen.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Ønsker du kompetent støtte til dit barn?

Hos MentorDanmark ligger det os stærkt på sinde at skabe supergode match mellem mentor og elev. Derfor starter du med at tale med vores fagvejledere, der vil skabe klarhed omkring dit barns nuværende faglige niveau og mål.

Fagvejlederen vil også gerne få et indtryk af dit barns menneskelige kvaliteter, så mentoren ikke kun passer til dit barn fagligt, men også har en passende personlighed og interesser.

Fagvejleder sidder foran computer

Det er fagvejlederens rolle at finde den rette mentor ud fra de oplysninger, I giver. Derudover sikrer fagvejlederen, at I er tilfredse med både mentoren og undervisningens fremgang. Det gør de ved løbende at tage kontakt og spørge ind til, hvordan I mener, det går med undervisningen. Fagvejlederen sikrer også, at I altid kan få svar på jeres spørgsmål i forhold til undervisningen.

Bliv kontaktet inden 24 timer