København beskaaret

Skræddersyet lektiehjælp i København

Lektiehjælp i København

Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp i København – i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. Vores mentorer dækker hele hovedstadsområdet, lige fra brokvartererne til Vallensbæk og Vangede. Uanset hvor i København I bor, kan vi således finde en mentor til jer. København er en af Danmarks største studiebyer, og størstedelen af vores dygtige mentorer læser på en af de mange videregående uddannelser –

såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra København. Dermed spænder vores mentorprofiler bredt, og vi har gode erfaringer med at skabe supergode match – både rent geografisk og fagligt, men også i forhold til personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

Vi hjælper i alle fag

Ung til ung-relationen er værdifuld

Vi oplever, at ung til ung-relationen skaber et værdifuldt læringsrum, hvor mentor ikke blot agerer faglig underviser, men ydermere fungerer som en rollemodel, der skaber motivation og faglig selvtillid hos det enkelte barn. Vi ser det som en kæmpe fordel, at aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor, fordi det skaber undervisning i øjenhøjde, og vi hører ofte, at det netop er den nære relation og en-til-en-undervisningen, der skaber de største aha-oplevelser og succeser. Udover den tætte relation, som vores mentorer og mentees ofte får, så er det også en fordel, at mentorerne selv sidder eller lige har siddet på skolebænken – så er pensum nemlig i frisk erindring, og vores mentorer har en finger på pulsen i forhold til, hvad de unge interesserer sig for.

lektiehjaelp i gymnasiet

Vores mentorer underviser i København og omegn

Den skræddersyede lektiehjælp foregår oftest i trygge rammer i hjemmet, men lektielæsningen kan også foregå på et nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis byder Hovedbiblioteket, Blågårdens Bibliotek og Brønshøj Bibliotek på mange gode faciliteter, og stederne vil danne gode rammer for en motiverende og lærerig lektiehjælp i København.

Udover at være fleksibel i forhold til undervisningssted er vores mentorer også fleksible i forhold til hvilken dag i ugen og på hvilket tidspunkt på dagen, der passer bedst ind i jeres program. For nogle fungerer det måske bedst at have en fast ”lektiehjælpsdag”, mens det for andre kan være en fordel, at lektiehjælpen den ene uge ligger om mandagen og den næste uge om onsdagen.

Fagvejlederne sidder klar ved røret

Når du ringer herind, er det en af vores engagerede og servicemindede fagvejledere, du får i røret. Fagvejlederen bliver jeres personlige vejleder og er den, der står for at finde den helt rette mentor. Jeres personlige fagvejleder følger løbende op på forløbet for at sikre, at I er tilfredse, og at alting er, som det skal være.

Flere af vores fagvejledere bor selv i København og omegn og kender derfor til hovedstadens mange faciliteter. De kan eksempelvis hjælpe med at foreslå et nærliggende bibliotek med gode lektiehjælpsfaciliteter.

Lærer dit barn bedst ved en aktiv udendørsundervisning, kender vores mentorer naturligvis til parker og grønne områder, hvor en aktiv og lærerig lektiehjælp kan finde sted. Eksempelvis indeholder Kongens Have, Assistens Kirkegården og Utterslevmose gode rammer for en aktiv og inddragende undervisning, og flere af stederne rummer mange kulturskatte og emner, der med fordel kan bruges som samtalestartere til en dialog på fremmedsprog eller bruges som udgangspunkt for en inddragende danskundervisning.