Matematikundervisning oppefra Matematikundervisning oppefra

Skræddersyet lektiehjælp i Horsens

- hvor og hvornår, I ønsker

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp i Horsens

Få skræddersyet lektiehjælp i Horsens og omegn

Mangler I en lektiehjælper i Horsens? MentorDanmark leverer motiverende og personlig lektiehjælp til jeres behov. Uanset om I bor i centrum af Horsens, i Dagnæs, Stensballe eller Hatting, finder vi den rette mentor til jer. Vi dækker nemlig hele Horsens-området, fra folkeskolen til gymnasiet og i samtlige fag.

Vores mentorer har forskellige uddannelsesbaggrunde og -trin, hvilket giver os en bred pallette af lektiehjælpskompetencer og mentorprofiler, så lige netop jeres behov og læringsstil kan blive matchet med den helt rette mentor.

Ring til MentorDanmark på 61 61 77 77 eller læg et telefonnummer, så I kan få en rollemodel, der med engagerende og personligt tilpasset undervisning kan hjælpe med at finde skoleglæden og motivationen.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Aktiv lektiehjaelp udenfor ved brug af anderledes remedier

Fleksible rammer for lektiehjælp i Horsens

Vi tilpasser lektiehjælpen til jeres behov

Mentorerne gør en dyd ud af at finde netop de metoder og rammer, som fungerer bedst. Fællesnævneren er dog altid at skabe et trygt læringsrum. De fleste vælger at få mentoren hjem til sig selv, fordi de måske føler sig mest trygge der. Andre foretrækker lektielæsning ude af hjemmet, hvor omgivelserne understøtter læring og ikke har de samme distraktioner som derhjemme. Lektiehjælpen kan fx snildt klares på Horsens Bibliotek, Brædstrup Bibliotek eller på egen skole.

Vores mentorer er også fleksible med hensyn til dag og tidspunkt, så I kan planlægge efter, hvad der passer jer bedst. For nogle er en fast dag det rigtige valg, mens det for andre passer bedre, at ’lektiehjælpsdagen’ varierer fra uge til uge.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
Foraeldre er glade for deres barns mentor

Lektiehjælper og rollemodel

Mentoren skaber lyst til læring hos børn og unge

Fælles for samtlige mentorer er, at de brænder for at gøre en forskel og skabe lyst til læring hos børn og unge. Det gør de gennem den ung-til-ung-relation, som skaber et rum, hvor man tør lave fejl og kan fejre succeser sammen. Den nære relation er også det, som både mentorer og familier fremhæver som unikt ved lektiehjælpen i deres tilbagemeldinger.

Lektiehjælperen kommer således til at virke mere som et forbillede og en god kammerat, som både hjælper med noget helt konkret på ’lektiehjælpsdagen’, men også er en god støtte og ven i forhold til den personlige udvikling, der strækker sig over en længere periode.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer