Dyrehaven

Få skræddersyet lektiehjælp i Holte

Vores mentorer har fokus på skoleglæde

Få skræddersyet lektiehjælp i Holte

Mentor sidder med yngre elev

Har dit barn svært ved et fag i skolen? Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp og privatundervisning i trygge rammer, i jeres hjem i Holte. Hvad enten det drejer sig om hjælp til et specifikt emne eller flere fag, kan vi finde den helt rigtige mentor til jer. 

Vores mentorer er alle topstuderende, som brænder for deres fag, men endnu vigtigere er, at de brænder for at lære fra sig og gøre en forskel. Det mærkes tydeligt, når de tilrettelægger undervisningen, så den er sjov, varierende og tager udgangspunkt i dit barns behov og interesser. De tager også højde for dit barns læringsstil og foretrukne måde at lære på. For dem er det mere end blot et arbejde – de sætter nemlig en stor ære i at skabe lyst til læring og større skoleglæde.

Vi hjælper i alle fag

Vores mentorer er rollemodeller

Vores mentorer skal selvfølgelig have fagligheden i orden, og derfor har vi håndplukket nogle af landets dygtigste studerende, som har fået topkarakterer i de fag, de nu underviser i. Foruden at være fagligt stærke, er det dog også vigtigt, at vores mentorer agerer rollemodeller og er et positivt forbillede for deres elever.

Vores ung-til-ung-koncept sikrer således en anden form for relation, som danner en god grobund for læring og udvikling. I vil også opleve, at det er en fordel, at vores mentorer selv studerer og dermed har det faglige frisk i erindringen – meget har nemlig ændret sig, siden dengang man selv studerede. 

Andres erfaringer med lektiehjælp

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Søger du lektiehjælp til dit barn i Holte?

Den første, du får kontakt med, er en af vores engagerede fagvejledere. De sidder nemlig klar ved telefonen og kan besvare de spørgsmål, du skulle have til lektiehjælpen og vores mentorer. I den første samtale vil de lave en behovsanalyse, hvor de bl.a. spørger ind til dit barns faglige udfordringer, interesser og trivsel i skolen. 

Alt dette for at kunne finde det bedste mentor-match. Vi leder efter en mentor ud fra andre parametre end blot geografi. Udover at finde en mentor, som bor i, eller i nærheden af, Holte, skal vi nemlig finde en, som vil være det bedst mulige match i forhold til at kunne motivere netop dit barn.