Dyrehaven Dyrehaven

Få skræddersyet lektiehjælp i Holte

Vores mentorer har fokus på skoleglæde

Elev og mentor er glade under lektiehjaelpen

Få skræddersyet lektiehjælp i Holte

Vores mentorer kan hjælpe dit barn

Har dit barn svært ved et fag i skolen? Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp og privatundervisning i trygge rammer, i jeres hjem i Holte. Hvad enten det drejer sig om hjælp til et specifikt emne eller flere fag, kan vi finde den helt rigtige mentor til jer.

Vores mentorer er alle topstuderende, som brænder for deres fag, men endnu vigtigere er, at de brænder for at lære fra sig og gøre en forskel. Det mærkes tydeligt, når de tilrettelægger undervisningen, så den er sjov, varierende og tager udgangspunkt i dit barns behov og interesser. De tager også højde for dit barns læringsstil og foretrukne måde at lære på. For dem er det mere end blot et arbejde – de sætter nemlig en stor ære i at skabe lyst til læring og større skoleglæde.

Andres erfaringer med lektiehjælp

98,6% familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor hjaelper elev med lektierne

Vores mentorer er rollemodeller

Få en dedikeret mentor fra Holte eller nærområdet

Vores mentorer skal selvfølgelig have fagligheden i orden, og derfor har vi håndplukket nogle af landets dygtigste studerende, som har fået topkarakterer i de fag, de nu underviser i. Foruden at være fagligt stærke, er det dog også vigtigt, at vores mentorer agerer rollemodeller og er et positivt forbillede for deres elever.

Vores ung-til-ung-koncept sikrer således en anden form for relation, som danner en god grobund for læring og udvikling. I vil også opleve, at det er en fordel, at vores mentorer selv studerer og dermed har det faglige frisk i erindringen – meget har nemlig ændret sig, siden dengang man selv studerede.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
Elev faar hjaelp af mentor med lektierne på computeren

Søger du lektiehjælp til dit barn i Holte?

Fagvejlederne sidder klar ved røret

Den første, du får kontakt med, er en af vores engagerede fagvejledere. De sidder nemlig klar ved telefonen og kan besvare de spørgsmål, du skulle have til lektiehjælpen og vores mentorer. I den første samtale vil de lave en behovsanalyse, hvor de bl.a. spørger ind til dit barns faglige udfordringer, interesser og trivsel i skolen.

Alt dette for at kunne finde det bedste mentor-match. Vi leder efter en mentor ud fra andre parametre end blot geografi. Udover at finde en mentor, som bor i, eller i nærheden af, Holte, skal vi nemlig finde en, som vil være det bedst mulige match i forhold til at kunne motivere netop dit barn.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer