Lektiehjaelp-Frederiksberg Lektiehjaelp-Frederiksberg

Skræddersyet lektiehjælp

Få skoleglæden tilbage på skoleskemaet

Pige faar lektiehjaelp

Lektiehjælp på Frederiksberg

Dygtige mentorer står klar

Har du overvejet, om dit barn kunne have brug for en hjælpende hånd til skolearbejdet? Måske er det det faglige, der driller, eller lektielæsningen, som skaber udfordringer? I MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp på hele Frederiksberg. Det er helt uforpligtende at tage en snak med os om dit barns behov, så ring til os på 61 61 77 77 eller læg dit telefonnummer. Vi er sikre på, at vi kan finde den helt rette mentor, som kan hjælpe dit barn med at få faglig selvtillid og skoleglæde.

Alle vores mentorer er ildsjæle, der brændende ønsker, at deres elever skal have lyst til at lære. Hver mentor har sin egen unikke sammensætning af faglighed, personlighed og interesser, og det bruger vi aktivt, når mentee og mentor skal matches. For det er selvfølgelig vigtigt, at faglighed og geografi stemmer overens, men det er mindst lige så vigtigt, at læringsstil, karaktertræk og hobbyer matcher.

Portræt af mentor

Mød en mentor

Lucca skaber aha-oplevelser

Lucca er en af MentorDanmarks mange dygtige mentorer i matematik og engelsk. At blive mentor var en helt naturlig overgang for Lucca, for hun var nemlig vant til at hjælpe sine klassekammerater. For Lucca er det enormt motiverende, når hun ser sine elever klare lektielæsningen og komme i mål med deres ambitioner. Det er virkelig brændstof til at levere topprofessionel lektiehjælp, når eleverne begynder at tro på dem selv og arbejder motiveret og selvstændigt for at lykkes med deres planer i skolen.

"Det er så fedt, når en elev pludselig udbryder "Nåååh okay, det var bare sådan!". Mit mål i et forløb er jo at gøre faget sjovere for dem, og når man forstår et fag, så bliver det også sjovere at have det. Derfor er det super vigtigt at give dem de små aha-oplevelser, så de kan mærke suset," siger hun.

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Underviser og rollemodel

En mentor at spejle sig i

Den faglige tyngde er en af de vigtige faktorer, når vi rekrutterer mentorer. Derfor består vores mentorkorps kun af absolut topstuderende i deres respektive undervisningsfag. Lektiehjælpen er derfor altid med en dygtig og målrettet mentor, som indtager en ekspertrolle og senere hen også fungerer som rollemodel for eleven. Når der ikke er så stor aldersforskel mellem elev og mentor, bliver der skabt gode betingelser for, at undervisningen kan foregå i øjenhøjde, men også at barnet ofte ender med at se op til mentoren.

På den måde kan mentors glæde ved at lære smitte af på barnet, og lektielæsningen bliver automatik sjovere. Selvom forældrene ofte har de bedste intentioner, så kan det være svært at slippe af med rollen som forælder, når man forsøger at træde ind i rollen som lektiehjælper. Når der derimod kommer en ung person ind ad døren, vil barnet tit være mere modtagelig for at høre efter. Mentoren har samtidig pensum i frisk erindring, og de ender derfor ofte med at blive opfattet mere som en autoritet end forælderen, når det kommer til lektielæsningen.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
Glad mor ringer til fagvejledningen

Fagvejledningen sikrer en god start

- med det rette match og opfølgning

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om vores lektiehjælp på Frederiksberg, er du meget velkommen til at ringe til vores fagvejledning. Fagvejlederen vil spørge ind til dit barns udfordringer, drømme, motivation og læringsstil for at finde den helt rette mentor. Mentoren vil altid matche dit barns faglige udfordringer og bopæl, men ambitionen er også at finde en mentor, som klikker godt med dit barn.

Fagvejlederen har altid fokus på det enkelte barns læringsstil, så hvis dit barn fx lærer bedst, når han/hun får lov til at røre sig samtidig, så kan mentoren forberede undervisningen efter det. På Frederiksberg er der masser af smukke parker og pladser, hvor man sagtens kunne forestille sig at lade r'erne rulle på spansk eller kaste bold, mens det periodiske system bliver genopfrisket.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer