Esbjerg.jpg Esbjerg.jpg

Få skræddersyet lektiehjælp i Esbjerg og omegn

Giv dit barn skoleglæden tilbage med en mentor

Globus

Lektiehjælp i Esbjerg

Vores mentorer i Esbjerg og omegn er klar til at hjælpe

Kæmper dit barn med et fag eller to? Og er I på udkig efter lektiehjælp? MentorDanmark har en række mentorer tilknyttet i Esbjerg og omegn, og de er klar til at hjælpe jer. De fleste af vores mentorer bor i Esbjerg centrum, men bor I i oplandet eller på Fanø, kan vi også finde en løsning.

Størstedelen af mentorerne er i gang med læreruddannelsen i Esbjerg eller læser en videregående uddannelse, enten på Aalborg eller Syddansk Universitets afdeling i Esbjerg. Vi har også rekrutteret de allerdygtigste elever fra gymnasierne i Esbjerg og Ribe, så vi har en bred vifte af mentorprofiler, både hvad angår faglighed, personlighed og interesser.

Fælles for alle mentorerne er, at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge, og de har et ønske om at give deres skoleglæde videre. En mentor er ikke bare en underviser. En mentor er en rollemodel.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Mentor hjaelper elev med lektierne

En-til-en-undervisning

En ung mentor kan motivere dit barn

Vores koncept er en-til-en-undervisning, men det foregår også ung til ung. Vores erfaring er, at børn og unge med faglige udfordringer har stor glæde af at spejle sig i et andet ungt menneske. Identifikation er nemlig en nøgle til motivation. Dit barn skal kunne identificere sig med sin mentor og blive inspireret af mentorens egen begejstring for at lære. Derfor har alle vores mentorer selv en hverdag på skolebænken – på gymnasiet eller universitetet.

Mentorerne har altså fingeren på pulsen; de ved, hvilke udfordringer man kan møde som barn og som ungt menneske. Ung-til-ung-relationen er derfor en personlig gevinst for dit barn. Og så er det naturligvis også en stor fordel, at mentor har pensum i frisk erindring. Uanset mentors alder, stiller vi de samme krav. Vi går aldrig på kompromis med mentorernes faglighed og pædagogiske kompetencer. Alle vores mentorer er ambitiøse studerende. De har topkarakterer i de fag, de underviser i, og vi tester deres pædagogiske evner. Kun de allerdygtigste bliver tilbudt en plads på vores mentorteam.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
Taet og godt forhold elev og mentor imellem

Nærhed og nærvær

Lektiehjælp i øjenhøjde

Vores ambition er at finde den helt rette mentor til hvert barn. Og det perfekte match handler om nærhed og nærvær. Vi bestræber os altid på at finde en mentor, der bor tæt på jer og kan møde barnet på hans/hendes hjemmebane. Men nærhedsprincippet er ikke kun et spørgsmål om geografi; ligeså vigtigt er det, at vi finder en mentor, der også deler interesser med dit barn, så de mødes i øjenhøjde.

Det skal være nemt og ukompliceret at mødes. Derfor er vi ikke kun optagede af dit barns faglige udfordringer og ambitioner, men også personlighed og fritidsinteresser. Den personlige nærhed skaber nærvær. Og vi har erfaret, at nærvær er et vigtigt skridt på vejen til tryghed og tillid.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Foraeldre er glade for deres barns mentor

Vores fagvejledere sidder klar ved telefonerne

Få råd og vejledning om et mentorforløb i Esbjerg

Vores fagvejledere tager imod jeres første henvendelse, og herefter bliver I tilknyttet en personlig fagvejleder. Jeres personlige fagvejleder står for at finde en mentor og følger løbende op på forløbet for at sikre, at alt er, som det skal være. Fagvejlederne sidder altid klar til at hjælpe. De kan besvare alle spørgsmål, der måtte være til mentorordningen generelt og til det specifikke mentorforløb.

Flere af fagvejlederne kender til Esbjerg og omegn og kan derfor rådgive om at bruge lokalområdet, ligesom jeres mentor naturligvis har gode idéer til lærerige og relevante aktiviteter i by og natur og kultur. Der er fx fine muligheder i Esbjerg Bypark eller I. C. Møllerparken, hvis dit barn har glæde af en aktiv udendørsundervisning.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer