Esbjerg.jpg

Få skræddersyet lektiehjælp i Esbjerg og omegn

Lektiehjælp i Esbjerg


Vores mentorer i Esbjerg og omegn er klar til at hjælpe

Vores mentorer i Esbjerg og omegn er klar til at hjælpe

Kæmper dit barn med et fag eller to? Og er I på udkig efter lektiehjælp? MentorDanmark har en række mentorer tilknyttet i Esbjerg og omegn, og de er klar til at hjælpe jer. De fleste af vores mentorer bor i Esbjerg centrum, men bor I i oplandet eller på Fanø, kan vi også finde en løsning.

Størstedelen af mentorerne er i gang med læreruddannelsen i Esbjerg eller læser en videregående uddannelse, enten på Aalborg eller Syddansk Universitets afdeling i Esbjerg.

Vi har også rekrutteret de allerdygtigste elever fra gymnasierne i Esbjerg og Ribe, så vi har en bred vifte af mentorprofiler, både hvad angår faglighed, personlighed og interesser.

Fælles for alle mentorerne er, at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge, og de har et ønske om at give deres skoleglæde videre. En mentor er ikke bare en underviser. En mentor er en rollemodel.

Vi hjælper i alle fag


Her er vores mest efterspurgte

Her er vores mest efterspurgte

En-til-en-undervisning


En ung mentor kan motivere dit barn

En ung mentor kan motivere dit barn

Vores koncept er en-til-en-undervisning. Men det er også ung-til-ung-undervisning. Vores erfaring er, at børn og unge med faglige udfordringer har stor glæde af at spejle sig i et andet ungt menneske. Identifikation er nemlig en nøgle til motivation. 

Dit barn skal kunne identificere sig med sin mentor og blive inspireret af mentorens egen begejstring for at lære. 

Derfor har alle vores mentorer selv en hverdag på skolebænken – på gymnasiet eller universitetet.

Elev og mentor foran computer

Mentorerne har altså fingeren på pulsen; de ved, hvilke udfordringer man kan møde som barn og som ungt menneske. Ung-til-ung-relationen er derfor en personlig gevinst for dit barn. Og så er det naturligvis også en stor fordel, at mentor har pensum i frisk erindring. Uanset mentors alder, stiller vi de samme krav.

Vi går aldrig på kompromis med mentorernes faglighed og pædagogiske kompetencer. Alle vores mentorer er ambitiøse studerende. De har topkarakterer i de fag, de underviser i, og vi tester deres pædagogiske evner. Kun de allerdygtigste bliver tilbudt en plads på vores mentorteam.

Nærhed og nærvær


Lektiehjælp i øjenhøjde

Lektiehjælp i øjenhøjde

Vores ambition er, at finde den helt rette mentor til hvert barn. Og det perfekte match handler om nærhed og nærvær. Vi bestræber os altid på at finde en mentor, der bor tæt på jer og kan møde barnet på hans/hendes hjemmebane. Men nærhedsprincippet er ikke kun et spørgsmål om geografi; ligeså vigtigt er det, at vi finder en mentor, der også deler interesser med dit barn, så de mødes i øjenhøjde.

Det skal være nemt og ukompliceret at mødes. Derfor er vi ikke kun optagede af dit barns faglige udfordringer og ambitioner, men også personlighed og fritidsinteresser.

Den personlige nærhed skaber nærvær. Og vi har erfaret, at nærvær er et vigtigt skridt på vejen til tryghed og tillid.

Vores fagvejledere sidder klar ved telefonerne


Få råd og vejledning om et mentorforløb i Esbjerg

Få råd og vejledning om et mentorforløb

Vores fagvejledere tager imod jeres første henvendelse, og herefter bliver I tilknyttet en personlig fagvejleder. Jeres personlige fagvejleder står for at finde en mentor og følger løbende op på forløbet for at sikre, at alt er, som det skal være.

Fagvejlederne sidder altid klar til at hjælpe. De kan besvare alle spørgsmål, der måtte være til mentorordningen generelt og til det specifikke mentorforløb.

Flere af fagvejlederne kender til Esbjerg og omegn og kan derfor rådgive om at bruge lokalområdet, ligesom jeres mentor naturligvis har gode idéer til lærerige og relevante aktiviteter i by og natur og kultur. Der er fx fine muligheder i Esbjerg Bypark eller I. C. Møllerparken, hvis dit barn har glæde af en aktiv udendørsundervisning.