Aarhus-havn
Aarhus-havn

Motiverende lektiehjælp i Aarhus

- skræddersyet efter dit barns behov

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Lektiehjaelp i oejenhoejde med ung-til-ung-undervisning

Lektiehjælp i Aarhus

Få lektiehjælp til dit barn

Har dit barn brug for støtte i et eller flere fag? Eller har dit barn svært ved at finde lysten til at lære i det hele taget? Uanset hvilke faglige udfordringer dit barn kæmper med, kan en af vores mentorer i Aarhus være en kompetent hjælpende hånd. Størstedelen af vores mentorer bor i det centrale Aarhus, men vi kan også finde en ordning, der passer jer, hvis I bor i udkanten eller omegnen af Aarhus.

Vores aarhusianske mentorteam består af en række ambitiøse topstuderende, der er i gang med læreruddannelsen eller læser en videregående uddannelse på Aarhus Universitet. Vi har også håndplukket de dygtigste elever fra gymnasierne i Aarhus, så vores mentorprofiler spænder bredt, både hvad angår faglige kerneområder, interesser og personlighed.

På trods af den store bredde, har mentorerne vigtige fællesnævnere: De har tårnhøje faglige ambitioner, og de brænder for at lære fra sig.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Skræddersyet ung-til-ung-undervisning

En ung mentors begejstring for at lære smitter

MentorDanmark er sat i verden for at yde skræddersyet en-til-en-undervisning. Men vi er også særligt stolte af at yde ung-til-ung-undervisning. Vores erfaring er nemlig, at børn og unge med faglige vanskeligheder bliver motiverede af at spejle sig i andre unge mennesker. Et barn, der kan identificere sig med sin mentor, vil typisk også se op til mentors egen glæde ved at lære. Identifikation bliver til motivation. Derfor er de fleste af vores mentorer unge studerende mellem 17 og 30 år, som også har deres hverdag på skolebænken, enten på gymnasiet eller universitetet.

Ung-til-ung-relationen er først og fremmest en ’faglig fordel’ for dit barn; den unge mentor har fag, pensum og metoder i frisk erindring. Men ligeså vigtigt er det, at den unge mentor ved, hvilke udfordringer man kan støde på som barn i folkeskolen og som ungt menneske i gymnasiet.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

Vores mentorer underviser i Aarhus og omegn

- hvor og når det passer jer bedst

I de fleste mentorforløb kommer mentoren hjem til familien og underviser. Mange familier har dog også rigtig gode erfaringer med, at lektiehjælpen finder sted på et bibliotek el.lign. Alle børn er forskellige, og for nogle er det nemmere at holde koncentrationen, hvis lektiehjælpen foregår et andet sted end i dagligstuen. Det tager vi selvfølgelig også højde for, når vi leder efter den helt rette mentor. Det Kongelige Bibliotek, Dokk1, Åby Bibliotek, Gellerup Bibliotek og Hasle Bibliotek er blandt de biblioteker og kulturhuse, der har fine faciliteter, man frit kan benytte sig af.

Vores mentorer i Aarhus kan hjælpe børn og unge i alle aldre, i alle fag og på alle niveauer. Typisk underviser vores mentorer en enkelt gang om ugen, to timer ad gangen. Vores anbefaling er, at I aftaler en ”lektiehjælpsdag”, der ligger fast; de fleste børn og unge trives med, at undervisningen er tilrettelagt efter en forudsigelig struktur. Mentorforløbet skal naturligvis passe ind i en hverdag, der kan være omskiftelig. Derfor aftaler I alle detaljer med jeres mentor, så forløbet kan være så fleksibelt, som I foretrækker.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Mentorerne hjælper med alt i dansk i gymnasiet

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Fagvejledningen sidder klar

Vejledning og løbende opfølgning

En personlig fagvejleder følger op på jeres forløb

Når I kontakter MentorDanmark første gang, vil en af vores fagvejledere tage imod jeres henvendelse. Herefter bliver I tilknyttet en personlig fagvejleder, som står for at finde en mentor til jer, og som løbende følger op på forløbet. Vi sikrer, at lektiehjælpen forløber helt, som I ønsker. Vores fagvejledere kan besvare alle spørgsmål, både til MentorDanmarks lektiehjælp generelt og til det enkelte mentorforløb.

Flere af vores fagvejledere er selv opvokset i Aarhus og omegn og kan derfor vejlede i at bruge lokalområdet i mentorforløbet. Hvis dit barn har glæde af en aktiv udendørsundervisning, er det oplagt at flytte undervisningen ud i fx Riis Skov eller Botanisk Have. Jeres mentor har naturligvis også en række idéer til lærerige aktiviteter i naturen nær jer. Det er centralt for skræddersyet lektiehjælp.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.