Aalborg-havn Aalborg-havn

Skræddersyet lektiehjælp i Aalborg

- med en topstuderende mentor

Danmarks største udbyder Ekspertudviklet lektiehjælp Tilpasset dine behov Mentorer i hele landet

Åbent nu indtil --:--

Ring 61 61 77 77

Bliv kontaktet
Privatundervisning med mentor

Lektiehjælp i Aalborg

Skræddersyet lektiehjælp i Aalborg og omegn

Søger I lektiehjælp i Aalborg eller omegn? MentorDanmark tilbyder skræddersyet og motiverende lektiehjælp i Aalborg – i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet.

Vi dækker hele området, så uanset om I bor i Aalborg midtby, en af forstæderne eller i Nørresundby, kan vi finde en mentor til jer. Størstedelen af vores mentorer i Aalborg har vi håndplukket fra et af de mange gymnasier i Aalborg og omegn.

Mange af vores mentorer er også i gang med en videregående uddannelse på Aalborg Universitet. Dermed har vi en bred vifte af mentorprofiler, som gør det muligt for os at finde den helt rette mentor, der matcher lige præcis dit barns behov og læringsstil.

Ring til os på 61 61 77 77 eller læg dit nummer, så dit barn kan få en rollemodel, der med motiverende undervisning kan hjælpe med at finde skoleglæden og motivationen.

Mentor og elev fjoller under lektiehjaelp

Aalborgs mentorer brænder for at gøre en forskel

Et trygt læringsrum med plads til både fejl og succeser

Selvom mentorerne spænder vidt i interesser, uddannelse, alder og faglige kerneområder, så er det fælles for allesammen, at de brænder for at gøre en forskel og skabe lyst til læring hos børn og unge.

Vores erfaring er, at ung-til-ung-relationen er værdifuld og skaber et rum, hvor der er plads til både fejl og succeser. Mange af vores mentorer melder tilbage om, at noget af det, de elsker allermest ved at være mentor, er denne nære relation. Mange af vores familier fortæller også, at mentor kommer til at fungere som et forbillede for deres barn – og bliver en ”ven”, der kommer og hjælper med lektierne, men også er en støtte i forhold til barnets personlige udvikling.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
Mor og elev er glade for datterens mentor

Mentor underviser i Aalborg og omegn

– hvor og hvornår det passer jer

Lektiehjælpen foregår oftest i trygge rammer hjemme hos jer. For nogle kan det dog være en fordel at udskifte hjemmet med et andet rum, som barnet kan forbinde med læring – for eksempel et nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis byder Hovedbiblioteket på Rendsburggade på gode rammer for en motiverende og lærerig lektiehjælp.

Mentor underviser oftest 2 timer om ugen på dage, der passer jer bedst. Struktur og faste rammer fungerer som regel rigtig godt – især for yngre børn – og derfor anbefaler vi, at I sammen finder en fast dag i ugen, der kan blive ”lektiehjælpsdag”. Hvis I er mere til skiftende lektiehjælpsdage, kan dette også sagtens lade sig gøre.

Andres erfaringer med lektiehjælp

98,6% vil anbefale os til andre – se her hvorfor

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Mentorerne hjælper med alt i dansk i gymnasiet

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mød en mentor fra Aalborg

Astrid læser på Aalborg Universitet

Vi har mange dygtige mentorer, der kan tilbyde lektiehjælp i Aalborg – Astrid er blot en af dem.

Astrid læser ’kommunikation og digitale medier’ på Aalborg Universitet og er glad for sit job som mentor. Hun kan godt lide at hjælpe det enkelte barn med faglige udfordringer, og så passer det fleksible arbejde godt sammen med hendes studier.

En vigtig del af jobbet for Astrid er, at man som mentor også fungerer som rollemodel. Ifølge Astrid er det superfedt at opleve, at man allerede efter to timer kan have en elev, der har fået en aha-oplevelse og pludselig smiler over hele ansigtet. Hvis dit barn har brug for lektiehjælp i Aalborg eller en af de nærliggende byer, så vil det være en engageret og topmotiveret mentor – som Astrid – dit barn vil møde.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.