Aalborg-filter

Vores mentorer i Aalborg og omegn

skaber aha-oplevelser og faglige succeser
underviser lige når det passer jer
brænder for at skabe lyst til læring

Du kan også ringe i weekenden!

Lektiehjælp i Aalborg


Skræddersyet lektiehjælp i Aalborg og omegn

Søger I lektiehjælp i Aalborg eller omegn? MentorDanmark tilbyder skræddersyet og motiverende lektiehjælp i Aalborg – i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. 

Vi dækker hele området, så uanset om I bor i Aalborg midtby, en af forstæderne eller i Nørresundby, kan vi finde en mentor til jer. 
Størstedelen af vores mentorer i Aalborg har vi håndplukket fra et af de mange gymnasier i Aalborg og omegn.

Mange af vores mentorer er også i gang med en videregående uddannelse på Aalborg Universitet. Dermed har vi en bred vifte af mentorprofiler, som gør det muligt for os at finde den helt rette mentor, der matcher lige præcis dit barns behov og læringsstil. 

Ring til os på 61 61 77 77 eller læg dit nummer, så dit barn kan få en rollemodel, der med motiverende undervisning kan hjælpe med at finde skoleglæden og motivationen.

Aalborgs mentorer brænder for at gøre en forskel


Et trygt læringsrum med plads til både fejl og succeser

Selvom mentorerne spænder vidt i interesser, uddannelse, alder og faglige kerneområder, så er det fælles for allesammen, at de brænder for at gøre en forskel og skabe lyst til læring hos børn og unge.

Vores erfaring er, at ung-til-ung-relationen er værdifuld og skaber et rum, hvor der er plads til både fejl og succeser. Mange af vores mentorer melder tilbage om, at noget af det, de elsker allermest ved at være mentor, er denne nære relation. Mange af vores familier fortæller også, at mentor kommer til at fungere som et forbillede for deres barn – og bliver en ”ven”, der kommer og hjælper med lektierne, men også er en støtte i forhold til barnets personlige udvikling.

Andres erfaringer med lektiehjælp


98,6% vil anbefale os til andre – se her hvorfor

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Mentor underviser i Aalborg og omegn


– hvor og hvornår det passer jer

Lektiehjælpen foregår oftest i trygge rammer hjemme hos jer. For nogle kan det dog være en fordel at udskifte hjemmet med et andet rum, som barnet kan forbinde med læring – for eksempel et nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis byder Hovedbiblioteket på Rendsburggade på gode rammer for en motiverende og lærerig lektiehjælp. 

Mentor underviser oftest 2 timer om ugen på dage, der passer jer bedst. Struktur og faste rammer fungerer som regel rigtig godt – især for yngre børn – og derfor anbefaler vi, at I sammen finder en fast dag i ugen, der kan blive ”lektiehjælpsdag”. Hvis I er mere til skiftende lektiehjælpsdage, kan dette også sagtens lade sig gøre. 

Mød en mentor fra Aalborg


Astrid læser på Aalborg Universitet

Vi har mange dygtige mentorer, der kan tilbyde lektiehjælp i Aalborg – Astrid er blot en af dem.

Astrid læser ’kommunikation og digitale medier’ på Aalborg Universitet og er glad for sit job som mentor. Hun kan godt lide at hjælpe det enkelte barn med faglige udfordringer, og så passer det fleksible arbejde godt sammen med hendes studier.

Astrid har både erfaring med undervisning, lektiehjælp og eksamensforberedelse, og hun synes, at det er fedt at mærke, at hun gør en forskel i børn og unges hverdag. Det giver et smil på læben at se et barn, der tidligere har haft faglige udfordringer, pludselig knække koden og lyse helt op.

Astrid mener, at det ofte er ret basale ting, der mangler at komme på plads for barnet, og hun har erfaret, at når det kommer på plads, så stiger motivationen automatisk.

En vigtig del af jobbet for Astrid er, at man som mentor også fungerer som rollemodel. Ifølge Astrid er det superfedt at opleve, at man allerede efter to timer kan have en elev, der har fået en aha-oplevelse og pludselig smiler over hele ansigtet. Hvis dit barn har brug for lektiehjælp i Aalborg eller en af de nærliggende byer, så vil det være en engageret og topmotiveret mentor – som Astrid – dit barn vil møde.