Line jobopslag

Åbent nu indtil --:--

Ring 61 61 77 77

Bliv kontaktet

Uddannet dansklærer og læsevejleder søges i København

til vores afdeling for LæseHeltene

Hvis du brænder for at gøre en forskel for børn og unge med læsevanskeligheder, har pædagogisk talent og solid erfaring på området, så kan det være lige netop dig, vi søger.

LæseHeltene er et nyt koncept hos MentorDanmark, hvor vi hjælper børn og unge med ordblindhed og læsevanskeligheder i vores nye lokaler i centrum af København.

Du får ansvaret for små hold på 5-8 elever og supervision af vores læseassistenter. Derudover får du løbende sparring af vores faglige leder og læsevejleder i Aarhus samt inputs fra vores udviklingsteam af eksperter på læse- og dysleksiområdet.

Du vil indgå i et team med blandt andet to uddannede læsevejledere og en række læseassistenter. Derudover bliver du en del af et ungt og dynamisk miljø hos MentorDanmark, som har mere end 8 år på bagen.

Du vil blive oplært i vores koncept og metoder herunder blandt andet VAKS-systemet fra Gyldendal samt EyeJustRead. Det er en fordel, hvis du har kendskab til VAKS-systemet og EyeJustRead, men det er ikke et krav.

Vi forventer, at du er uddannet dansklærer og læsevejleder. Du har erfaring med at undervise grupper af indskolings- og mellemtrinselever med læsevanskeligheder samt ordblindetestning. Derudover at du har interesse i vejledning og supervision af andre undervisere.

Kom med på rejsen, hvor vi vil gøre en forskel for ordblinde børn og unge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 28. juni.

Opstart: hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte vores afdelingschef, Christine Kofoed, ved at ringe på telefonnummer 4160 3063 eller sende en mail til ck@mentordanmark.dk. Eller læs mere på LæseHeltene.

Ansøg her
LæseHeltenes team

MentorDanmark er landets største og eneste landsdækkende lektiehjælpsvirksomhed med mere end 3.000 undervisere. MentorDanmark blev stiftet af Nicklas Kany i 2013 og vandt i 2014 Ivækstprisen for ”Årets væksteventyrer”, samt juryprisen EY’s ”Entrepreneur Of The Year” ved landskåringen i 2015. Senest blev virksomheden nordisk vinder af ”People’s Choice” prisen ved Nordic Startup Awards 2017 og Københavns Erhvervspris i 2018.

Elev og mentor klapper

Med en brændende passion for motiverende undervisning, er vores mission meget klar: alle børn har ret til en god skolegang, og vi vil give dem større skoleglæde og lysten til at lære. Landets dygtigste topstuderende hjælper elever fra folkeskolen og gymnasiet med deres faglige udfordringer. De er alle screenet og testet for deres personlige, faglige og pædagogiske kompetencer, inden de bliver mentorer, og de uddannes løbende for at sikre høj kvalitet.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.