Felix Smiths oplevelse med MentorDanmark

I 2022 havde Felix Smith og hans søn Theo en udfordring, da Theo gerne ville blive bedre til fransk. Med selvindsigten i orden kunne Felix hurtigt se, at han ikke var den rigtige til opgaven. Vi fandt en dygtig Mentor (Sarah), som kunne hjælpe Theo med at styrke sine evner. Hør Felix' fortælling om oplevelsen med MentorDanmark herunder.

Den originale lektiehjælp

Felix og Theo fandt sammen hurtigt ud af, at en mentor er det rigtige valg til at styrke Theo's franske

Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp på alle niveauer og i alle fag, og vores fokus er at styrke motivationen og selvtilliden hos eleverne og samtidig skabe et godt fundament for læring, så de kan opleve glæde ved skolen igen. Vi tilpasser lektiehjælpen til den enkelte elevs behov og fokuserer på at styrke deres faglige kompetencer, motivation og selvtillid.

Om lektiehjælp

Vi hjælper i alle fag

Grundskolen
Gymnasiet
Mor og elev er glade for mentor

Andres erfaringer

Felix Smith og hans familie er en af de +70.000 familier vi har hjulpet igennem +10 år

Vi har solid erfaring med lektiehjælp til børn og unge på samtlige klassetrin i folkeskolen og gymnasiet. Indtil nu har vi hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og langt størstedelen vil anbefale os til andre.

Vores mentorer er både skarpe, kreative og pædagogiske formidlere. De fungerer som rollemodeller, og så har de en stor faglig passion, og den smitter! Hør herunder, hvad et udpluk af vores familier fortæller om deres oplevelse med lektiehjælp.


Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.