Vores udviklingsteam

Eksperterne kvalificerer og udvikler vores læseforløb
Ikon

Line Kragbøll er faglig leder hos LæseHeltene og har en baggrund som skolelærer og et diplom i læsevejledning. Hun har 10 års erfaring med elever med læsevanskeligheder har igennem sin karriere arbejdet med elevernes forskellige tilgange til læring.

Ikon

Janus Askø er stifter og CEO for EyeJustRead. Han har mere end 10 års erfaring med at forstå og implementere digitale løsninger i uddannelsessystemet. Janus har en baggrund som skolelærer og en kandidat fra IT Universitetet med en specialisering i eyetracking.

Ikon

Ida Kroner er uddannet audiologopæd og tidligere redaktør på danskredaktionen hos Gyldendal. Hun er talehørekonsulent i Frederiksberg PPR. Ida har udviklet de to læringsapps Udtaleappen og Læseappen.

Ikon

Line Leth har været dysleksivejleder, testlærer og underviser på Hillerødsholmskolen i 10 år. Derudover har Line været læsekonsulent i Hillerød, og hun afholder foredrag i hele Danmark om dysleksi.

Vores læsementorer

Vi brænder for at gøre dit barn til en bedre læser

Vores læsementorer hjælper med ordblindhed og læsevanskeligheder. Fælles for læsementorer er, at de brænder for at hjælpe børn og unge med at blive bedre til at læse – og føle sig trygge, når de læser. Læsementorerne holder selv af at læse en god bog, og de bliver HELT glade, hvis de kan få deres egen læseglæde til at smitte af på deres elever.

De ved, at disciplinen "læsning" ikke blot er et enkelt fag, men noget dit barn vil støde på i alle aspekter af sit skoleliv, hvad enten det drejer sig om matematik, historie eller fysik. Derfor er det så vigtigt at begynde at arbejde med dit barns udfordringer allerede nu, og derfor vil de gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe dit barn til at blive en bedre læser.

Læseassistent

Emilie

Læseassistent

Natalia

Læseassistent

Margrete

Læseassistent

Victor

Læseassistent

Sofie

Læseassistent

Emma

Læseassistent

Mie

Læseassistent

Julie

Læseassistent

Cecilie

Læseassistent

Johanne

Læseassistent

Marie