Giv dit barn et læseløft

Udviklet af MentorDanmark og Gyldendal

Giv dit barn et læseløft

Lær at læse


Vi hjælper børn med at lære at læse

Vi hjælper børn med at lære at læse

Har dit barn udfordringer med at lære at læse? Hos LæseHeltene har vi specialiseret os i ordblindhed og læsevanskeligheder, og vores mål er hjælpe børn og unge med at lære at læse. Vi bruger ny teknologi, hvor vi kan scanne dit barns læsemønstre og læsevaner, så vi ved hvor vi skal sætte ind for at hjælpe dit barn med at lære at læse. Ud fra analysen vil vi nemlig afkode dit barns måde at læse på, og derefter vil vi tilegne dit barn nye og bedre læsestrategier.

Hos LæseHeltene vil dit barn komme på et hold med børn på sin egen alder, som også er der for at lære at læse. Det betyder, at dit barn vil opleve et trygt læringsrum, hvor han/hun vil møde andre børn, der også kæmper med læsningen. Vi tror nemlig på, at man lærer bedst, når man er tryg.

Tre laesehelte der har faaet hjaelp til laesning

Bliv kontaktet

"Alle kan lære at læse"


En boblende læseglæde der smitter

En boblende læseglæde der smitter

LæseHelte-billede

Hos LæseHeltene vil dit barn blive mødt af dygtige og engagerede læseassistenter, som er klædt på til at hjælpe dit barn med at lære at læse. Fælles for læseassistenterne er, at de har en stor passion for at hjælpe børn og unge med at lære at læse. Læseassistenterne besidder en boblende læseglæde, der smitter, og de er klar til at hjælpe netop dit barn med at blive bedre til at læse.

Undervisningen er udviklet af eksperter, som har mange års erfaring med at hjælpe børn og unge, som kæmper med ordblindhed og læsevanskeligheder. Du kan læse mere og møde vores team lige her.

Få råd og inspiration til øvelser


Gå på opdagelse i vores blogunivers

Gå på opdagelse i vores blogunivers

Vi har udviklet et blogunivers, hvor du kan finde en masse guides til, hvordan du kan hjælpe dit barn med lektielæsningen. Du kan eksempelvis finde øvelser, der kan hjælpe dig og dit barn, hvis ordblindhed og svære læsevanskeligheder er noget, der fylder hjemme hos jer. Læs fx, hvordan en IT-rygsæk kan hjælpe dit barn, eller bliv inspireret med øvelser, der kan sætte skub i dit barns læsning.
 

Læsehelt der får hjælp til læsningen af en dygtig læseassistent

"Anton voksede en halv meter"


Læs om familiens oplevelse med LæseHeltene

Læs om familiens oplevelse med LæseHeltene

”Læseforløbet har været helt fantastisk. Anton er blevet mødt i øjenhøjde og har fået skabt en motivation. Det gør ikke længere ondt i hele kroppen på ham, når læsebogen kommer frem.”

-Kathrine, mor til Anton i 2. klasse

Hvordan kommer jeg rigtigt ind i et ord? Det er en sætning, der ofte bliver brugt hos LæseHeltene. Her handler det nemlig om at give børnene læsestrategier og redskaber til at blive bedre til at lære at læse. LæseHeltene har specialiseret sig i at hjælpe børn og unge, der kæmper med ordblindhed og læsevanskeligheder. 

Anton går i 2. klasse og er i gang med et læseforløb hos LæseHeltene. Læs om, hvordan Anton knækkede koden til at lære at læse ved at klikke lige her!

Anton får hjælp af læseassistent

Bliv kontaktet