Sommer skole header
Logo LæseHeltene

Bogstavs-og lydforløb til børn

Intens, sjov og lærerig undervisning i uge 22 eller 24

Kæmper dit barn med læsning? Disciplinen ’læsning’ er ikke blot et enkelt fag, men noget dit barn vil støde på i alle aspekter af sit skoleliv, hvad enten det drejer sig om historie, fysik eller matematik. Derfor er det så vigtigt at begynde arbejdet med dit barns udfordringer allerede nu, og derfor har vi udviklet et forløb, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dit barn, som kæmper med bogstaver og deres lyde. 

Forløbet henvender sig til elever i 0. og 1. klasse. Det primære fokus er at lære om bogstavernes lyde med så mange forskellige tilgange som muligt.

Tre laesehelte der har faaet hjaelp til laesning

Dit barn vil for eksempel lære håndtegn for hvert bogstav, lære om bogstavernes form og navn, få dialogisk læsning samt være med i fysiske aktiviteter, hvor både den visuelle, taktile og kinæstetiske læringsstil kommer i spil. Vi tror nemlig på, at læringen sætter sig endnu bedre fast ved at få det vist og lært på så mange forskellige måder som muligt.

Under vores bogstav/lyd-forløb træder dit barn ind i et helteunivers, hvor læseudfordringer er skurken, der skal bekæmpes. I fællesskab med et hold af ligesindede vil vi slås med springende bogstaver og svære stavelser. For vi ved, at det ikke er sjovt at være bagud med læsning, men det er en følelse, som alle på holdet sidder med, og derfor kan vi skabe et trygt læringsrum.

Med i prisen følger en guide til forældre

– så I kan fortsætte læringen derhjemme

Når det gælder ny læring, er gentagelser vigtigt, men lige så vigtigt er vedligeholdelse. Derfor vil du som forældre efter forløbet få en guide med hjem, som indeholder råd til, hvordan du i hverdagen kan støtte op om dit barns læseindlæring med fokus på bogstavernes lyde.

På den måde kan du i samarbejde med dit barn bygge videre på al den læring, dit barn har fået i løbet af forløbet hos os.

Se vilkår her.

Forløbet indeholder:

  • En uges sjov og intens undervisning for dit barn
  • Et trygt læringsrum af ligesindede
  • Engagerede undervisere der står klar med nye, spændende læringsmetoder
  • Formiddags- og eftermiddagssnacks hele ugen
  • En læringsguide til forældre

Læs mere og tilmeld dit barn her!

Intensiv undervisning i uge 22 eller 24

Mere info om forløbet:

  • Uge 22 eller 24 
  • Målgruppe: 0. og 1. klasse
  • Mandag-fredag kl. 9.00-14.00 
  • 5-8 elever, 2 læseassistenter og 1 læsevejleder
  • Sted: Nørre Voldgade 21, 4. sal, 1358 København K 

Pris: 6.999 kroner

Tilmeld her!
Skriv gerne, hvilken uge du ønsker

Telefonnummer