Elever til lektiecafe

Motiverende lektiecaféer i kommunen


Skal vi hjælpe jeres børn og unge?

I MentorDanmark tilbyder vi lektiecaféer, hvor fokus, foruden faglighed, er på fællesskab, inklusion, motivation og lyst til læring. Lektiecaféer kan være et rigtigt godt supplement til sårbare elever, der har brug for lidt ekstra støtte fagligt og socialt. I lektiecaféerne er det i høj grad muligt for mentorerne at arbejde med forskellige læringsstile og gøre viden anvendelig. Lektiecaféerne kan typisk rumme 4-6 elever pr. mentor og foregår på skolen én gang om ugen á 2 timer.

Skræddersyet gruppeundervisning


Det rette match og løbende dokumentation

Målet er at skabe et læringsmiljø, hvor alle kan være med, hvor det sociale fællesskab vægtes højt, og den enkelte elev er mest muligt motiveret. Når vi har afdækket elevernes behov, finder vi den helt rette mentor til gruppen. Vores mentorer er topstuderende, der er klædt grundigt på til både en faglig og pædagogisk indsats. Derfor kan vi tilbyde skræddersyet, kvalitetssikret og stabil lektiehjælp. 

Dokumentation er en integreret del af MentorDanmarks arbejdsmetode, og mentor vil således efter hver lektiecafé skrive en kort undervisningsrapport om dagens program, elevernes engagement og progression.

Vi har blandt andet samarbejdet med institutioner som Frederiksberg Gymnasium, Europaskolen, Skovvejens Skole og Kulturforeningen Rosehavnen.

Er du interesseret i at høre mere?


Tag fat i Lene

Lene Knudtzen

Kontakt chef for offentlige samarbejder Lene Knudtzen på 49409684 eller lek@mentordanmark.dk. Så kan vi få stablet en lektiecafé på benene efter jeres behov