Skræddersyet lektiehjælp øger skoleglæden og den faglige selvtillid

Få hjælp til hjemmeskoling


Lad os gøre det lettere for jer

Elev får hjemmeskoling

Mange forældre oplever udfordringer ved at skulle hjemmeskole, mens arbejdet skal passes. Samtidig oplever en masse børn faglige nederlag, fordi undervisningen er sværere at følge med i. Derfor kan vi tilbyde mentorhjælp, der er med til at sikre, at fagligheden og skoleglæden bliver holdt ved lige. Vi sørger for det perfekte match med udgangspunkt i dit barns behov, personlige læringsstil og interesser. Første time er gratis, så I kan se kemien an, inden I påbegynder forløbet.

Er det svært at hjemmeundervise?


Få hjælp i alle fag og klassetrin

Danniel Nor får hjælp til sine stave-/læsevanskeligheder

At hjemmeundervise sit eget barn kan være svært. Særligt når man ikke er underviser til daglig. Hvis dit barn mangler støtte til det faglige, kan I få hjemmeundervisning af en mentor, som både gør det sjovt at lave lektier og skaber lyst til læring.  

Alle vores mentorer er screenet for deres pædagogiske evner, og derfor kan de skræddersy hjemmeundervisningen til dit barn.

Har I en mentor i min by?

Tjek dit nærområde her

Elev high fiver

Vi har spurgt mentorerne, hvad deres bedste tips er til forældre, der hjemmeskoler deres børn. Der er kommet rigtig mange gode forslag. Fx at det er vigtigt at holde pauser. Det er en speciel tid for os alle, og derfor håber vi, at I kan bruge mentorernes tips til at gøre hjemmeskolingen lidt sjovere!

Læs mentorernes tips.