Fagvejledere (studiejob)


Bliv en del af vores team

MentorDanmark søger fagvejledere (15 timer ugentligt)

Vil du være en del af en organisation, som hver dag gør en forskel for børn og unge? Vores passionerede fagvejledere matcher hver måned hundredvis af elever med engagerede mentorer i hele Danmark, og nu har du muligheden for at blive en del af vores fagvejleder-team.

Arbejdsopgaver
Som fagvejleder bliver dit ansvar at varetage henvendelser fra forældre til børn og unge, der har brug for hjælp med skolearbejdet. Der er mange årsager til, at familierne kontakter os, og din fornemmeste opgave bliver telefonisk at afdække den enkelte elevs behov for herefter at tilknytte den helt rette mentor. Ved hjælp af vores store database af engagerede mentorer bliver du ansvarlig for at finde det perfekte match, og du bliver ligeledes ansvarlig for den løbende dialog med familier, salg af undervisningstimer, opfølgning på forløb samt diverse administrative opgaver. Arbejdsfordeling vil være 30 % telefonisk kontakt med familier og mentorer, 40 % søgning i database, for at matche elev med mentor og 30 % administrative opgaver.

Vi forventer
Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående uddannelse. Du arbejder struktureret og med stort fokus på detaljen. Du har en empatisk tilgang til vores familier, og det falder dig naturligt at stille undersøgende spørgsmål for at sikre så præcis afdækning af elevens behov som muligt. Du er en udadvendt teamplayer med et stort servicegen og trives i en koordinerende rolle. Dit positive humør er smittende, dit drive er højt og du er vant til at overskue mange opgaver på en gang.

Salg er en integreret del af dit arbejde, og det forventes derfor, at du trives i et resultatorienteret job, hvor service og salg går hånd i hånd.

Sidst, men ikke mindst, er det afgørende, at du føler dig tilpas i en rolle, hvor du er i telefonisk kontakt med mange mennesker dagligt, idet du bliver bindeleddet mellem vores familier og mentorer. Det er en klar fordel, hvis du har interesse og god forståelse for læring og undervisning – lad os endelig få kendskab til dine tanker om emnet i ansøgningen.

Ansøgere skal kunne se sig selv i jobbet minimum et år.

Arbejdstid
Arbejdstiden er 15 timer ugentligt inkl. pause og fordeles over tre dage. Vagterne ligger mandag til torsdag mellem kl. 08.00 og 21.00, fredag kl. 08.00 til 16.00, lørdag kl. 11.00 til 16.00 samt søndag fra kl. 11.00 til 20.00. En weekendvagt hver anden weekend må forventes.

Opstart
Vi rekruttere løbende. Oplæringen forløber over tre til fire dage i uge 44 og 45, hvorfor du bør være fleksibel mht. arbejdstider i disse uger.

MentorDanmark
MentorDanmark er en ambitiøs virksomhed, og vi sætter en ære i at leve op til vores kunders forventninger. Vi er et ungt team af dedikerede medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel. Vi tilbyder privat lektiehjælp og undervisning til børn og unge i folkeskolen og gymnasiet. Med mere end 3.200 mentorer tilknyttet er vi landets største og Skandinaviens mest udbredte, siddende i både Danmark og Norge.

Ansøg
Send din motiverede ansøgning samt CV i en samlet pdf-fil mærket FV studiejob til vores HR- og Rekrutteringschef, Kristina Skov, på hr@mentordanmark.dk.