Vores vilkår

Læs vilkårene til vores eksamenshjælp

Kvalitetssikring: Alle vores mentorer er certificerede topstuderende, deres faglighed og pædagogiske færdigheder er testet, og de deltager løbende på workshops for at sikre høj undervisningskvalitet.

Forberedelse: Hvis forløbet kræver, at mentor forbereder materiale el.lign., så aftales mængden af forberedelsestid ved opsætningen af ordren. Opdager du/I, at der er brug for mere eller mindre forberedelsestid, kan dette justeres undervejs i forløbet. Så skal fagvejlederen blot kontaktes.

Transporttillæg: Transporttillæg kan blive aktuelt, hvis mentor har mere end 30 minutters transport til undervisningsstedet.

Binding: Der er binding på alle timer ved køb af et eksamensforløb.

Gyldighedsperiode: Timernes gyldighed udløber 30 dage efter købsdato.

Tilfredshedsgaranti: Mentor udskiftes uden beregning, hvis man ønsker en ny.

Betaling: Ordren skal godkendes og betales, inden eksamensforløbet kan starte.

Antal fag og mentees: Et eksamensforløb gælder til ét fag og der tilknyttes én mentor. Det er ikke muligt at være flere deltagere i undervisningen på samme tid.

Match inden for 24 timer efter godkendt ordre: Hastighed på et match afhænger af fag, deadline og forventninger. Vi matcher typisk 95% af vores online forløb inden for 24 timer.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.