Sådan foregår det

Phone icon

1. Behovsafklaring

Vi lytter til jeres behov, og sammen med en fagvejleder finder vi den løsning, der passer jer bedst.

Two siluets icon

2. Det rette match

Vi finder den rette mentor til jeres barn med afsæt i fagligt niveau, pædagogiske evner og personlighed.

Books icon

3. Magien kan begynde

Vi afholder en forløbstime i hjemmet, hvor vi sammen lægger en plan for forløbet. Herefter kan vi begynde.

Kom godt i gang
Overvejer du lektiehjælp? Vi tilbyder en GRATIS og uforpligtende forløbstime.
Hør om mulighederne i dit område.

Bliv kontaktet inden for 24 timer
Bliv ringet op
Få tips og tricks til en bedre skolegang
Ja tak! Jeg er:

Tilmeld nyhedsbrev

Lærerstuderende

Vi er omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

Lærerstuderende og MentorDanmark er et godt match

MentorDanmark har lærerstuderende fra hele landet tilknyttet som mentorer. Læs her, hvad den lærerstuderende Freja fortæller om studiejobbet som mentor, og hvilken betydning jobbet har for hendes faglige udvikling og CV.

 

frejalp

Freja er 22 år og læser til lærer på University College Sjælland i Vordingborg. Hun har været mentor i et år og nyder sin funktion som rollemodel.

Hvad er fordelene ved at have et studiejob som mentor?

»Mentorjobbet giver træning i formidling, og det er en god øvelse i forældresamarbejde; man får indblik i og forståelse for, hvordan elever og forældres hverdag fungerer. Som lærerstuderende bliver vi som oftest kun præsenteret for, hvordan skolen fungerer, men som mentor får man en unik mulighed for at få et bredere perspektiv.«

Hvad giver jobbet dig helt konkret?

»Vigtigst af alt gør jobbet mig i stand til at bygge bro mellem teori og praksis. Nogle af de teorier, vi lærer på uddannelsen, kan være svære at afprøve ude i skolerne, da vi kun har seks ugers praktik om året. Jobbet hos MentorDanmark gør det muligt at afprøve teorier i et mere kontrolleret miljø, hvor man sidder ”en-til-en” med eleven, og her er det oplagt at arbejde med eksempelvis relationsteorier.«

Derfor er lærerstuderende dygtige mentorer

MentorDanmarks rekrutteringsansvarlige, Kristina Skov, fortæller:
»MentorDanmark nyder stor glæde af at have lærerstuderende mentorer. De lærerstuderende er dygtige til at formidle svært stof og har en pædagogisk fremgangsmåde, som er til stor gavn og læring for eleverne. De lærerstuderende vælger typisk læreruddannelsen, fordi de kan lide at have med børn og unge at gøre.

De har lyst til at være på og at arbejde tæt sammen med andre mennesker. Grundstenene er kommunikation og formidling af information, og det kan for mange lærerstuderende være svært at finde et relevant studiejob, som kan styrke deres faglighed og CV.
Med mentorjobbet udfylder de et hul på deres CV, og de får konkret erfaring, de kan bygge videre på i deres uddannelse.«

Hvis du er lærerstuderende og synes, at studiejobbet som mentor lyder relevant for dig, så send os en ansøgning i dag via linket til højre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv mentor

Ansøg her

Vil du høre mere?

Udfyld felterne og vi kontakter dig inden for 24 timer. Det er naturligvis helt uforpligtende.