Sådan foregår det

Phone icon

1. Behovsafklaring

Vi lytter til jeres behov, og sammen med en fagvejleder finder vi den løsning, der passer jer bedst.

Two siluets icon

2. Det rette match

Vi finder den rette mentor til jeres barn med afsæt i fagligt niveau, pædagogiske evner og personlighed.

Books icon

3. Magien kan begynde

Vi afholder en forløbstime i hjemmet, hvor vi sammen lægger en plan for forløbet. Herefter kan vi begynde.

Kom godt i gang
Overvejer du lektiehjælp? Vi tilbyder en GRATIS og uforpligtende forløbstime.
Hør om mulighederne i dit område.

Bliv kontaktet inden for 24 timer
Bliv ringet op
Få tips og tricks til en bedre skolegang
Ja tak! Jeg er:

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med på sidelinjen

Vi har udviklet vores egen app, så det er nemt at holde styr på lektierne, aftalerne og jeres barns faglige udvikling. Appen giver også adgang til en læringsstilstest med råd og vejledning. Jeres mentor bruger appen til at give løbende feedback, lave aftaler og finde inspiration til en bedre undervisning. Appen er den første af sin slags i Danmark og har i høj grad løftet oplevelsen af vores lektiehjælp. Den kan både hentes til iOS, Android og Windows-telefoner.

Feedback

Efter hver session skriver jeres mentor en rapport med uddybende og konstruktiv feedback, hvor mentoren beskriver, hvad de har gennemgået, hvad der er gået godt og/eller mindre godt, og hvad de har aftalt at arbejde med næste gang. Den løbende forventningsafstemning sikrer, at mentor og elev når i mål med et forløb, der gør en mærkbar forskel.

Planlægning

Appen har en indbygget kalender, hvor I hurtigt kan få et overblik over de planlagte sessioner og det samlede forløb. Forløbet er fleksibelt og I kan nemt redigere kalenderen efter behov. Den interaktive platform muliggør hurtig kommunikation med lektieplanlægning og feedback. Appens kalenderen kan i øvrigt synkroniseres med din egen.

Progression

Vi brænder for at skabe lyst til læring og mærkbare resultater. Uanset om det er et spring i karakterskalaen eller en øget faglig selvtillid. Derfor kan du med appen følge udviklingen og få et præcist indblik i progressionen. Mentoren giver feedback efter hver session og vurderer læringshastigheden, som måles på motivation, selvstændighed og emneforståelse.

Læringsstile

Alle lærer forskelligt. Derfor tester vi elevens personlige læringsstil inden forløbets start og bruger den i undervisningen, hvilket muliggør et skræddersyet forløb med jeres barns behov i fokus. Vores mentorer har taget tilsvarende test og vi lægger stor vægt på at finde det helt rigtige match, ud fra læringsstil såvel som faglighed og pædagogiske evner.

MentorOnline Pegende hånd

Vil du høre mere?

Udfyld felterne og vi kontakter dig inden for 24 timer. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.